> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Пелето пак каза голяма глупост – ето какво не е очаквал от Левски и кой посочи за виновен за отпадането


Пелето пак каза голяма глупост – ето какво не е очаквал от Левски и кой посочи за виновен за отпадането

0
0
232

Публикувана на: октомври 26, 2016

Спортният директор на Левски Станислав Ангелов смята, че отпадането за Купата на България от Черно море (2:3 след продължения) се дължи на скандалите след напускането на треньора Люпко Петрович.

„Много интересен мач стана и труден за нас. Определено това, което се случи през миналия уикенд и началото на седмицата, си пролича и при играчите, че има известна неувереност и то най-вече през гола, а създадохме доста положения. Поне за мен радващото е, че успяхме да се върнем в играта, показахме нашия дух, смелостта, характера. Надявам се да го затвърдим това нещо и следващия мач да сме още по-добре. Колкото и да ни се иска, колкото и да желаем да няма психологически проблеми (след напускането на Люпко Петрович)… няма как. Самото напускане стана много актуално и доста медийно изразено – със скандали, с напрежение и беше нормално да има лека неувереност у играчите, по мое усещане. Доста изпуснахме чисти, елементарни положения. Точно това, 10-те процента, 5-те процента накрая, които ни липсват, си оказаха влияние”, посочи Станислав Ангелов след поражението с 2:3 на „Герена”.

Пелето дори обяви, че не е очаквал „сините” да играят толкова добре тази вечер.

„Неприятно е, че продължават медийните нападйки към клуба и всички нас, които работим. Аз лично се радвам, че момчетата показаха с поведението си в този мач излизане от това нещо. Надявам се следващия мач да е все по-добре. Мисля, че няма да има проблем. Не очаквахме толкова добре да стоим. Да, за съжаление ни вкараха неприятни голове, но 70 минути от времето не можем да уцелим вратата. Излизаме на положения, излизаме, излизаме, но съвсем малко ни липсва. Като не можеш да уцелиш вратата не е до класа. Когато има известен вид неувереност в теб, 5% да е, тя си личи точно в тоя момент, когато трябва да си психически най-стабилен и най-уверен. Честитим на нашите съперници, желаем успех напред”.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments