> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Пеевски счупи глупомера! Вижте каква съдба отреди на 13 играчи на ЦСКА!


Пеевски счупи глупомера! Вижте каква съдба отреди на 13 играчи на ЦСКА!

0
0
283

Публикувана на: юли 3, 2016

Единствената официална телевизия на Делян Пеевски – Канал 3, размаза преди малко глупомера. Медията, която редовно обгрижва депутатина, даде да се разбере за пореден път #КОЙ стои зад „желанието“ на Васил Божков да оздравява ЦСКА!

Според западащата телевизия 13 играчи на ЦСКА се завръщат да ритат в чисто новото фирмено-хазартно образование на Васил Божков, което ще крета в „А“ окръжна група. Сред „напускащите“ е Кирил Динчев, който е син на бодигарда на…Гриша Ганчев! Което слага точка на въпроса с достоверността на медийката!

Ето и чутовната новина:

Повече от половината отбор на ЦСКА, който бе освободен от Гриша Ганчев след триумфа в турнира за Купата на България ще бъде част от автентичния ЦСКА, който се очаква да бъде оздравен от бизнесмена Васил Божков. Освен това, голяма част от „армейците“, които заминаха с ПФК ЦСКА – София АД за Австрия също ще напуснат отбора и ще се присъединят към истинския ЦСКА. Това научи Канал 3 от сигурни източници!

Утре ПФК ЦСКА АД започва подготовката си, а съвсем скоро се очаква и решението къде ще се състезава отборът през следващия сезон, ако оздравиелния план на Васил Божков бъде приет от съда. Треньор на тима ще бъде настоящият наставник на „Царско село” – Тодор Янчев, а футболистите, които се завръщат на „Българска Армия” са Николай Цветков, Стоян Колев, Момчил Цветанов, Николай Дичев, Костадин Хазуров и Кирил Динчев. Капитанът Борис Галчев, който е на лагер в Австрия също ще напусне новия ЦСКА и ще се присъедини към оригиналния клуб. Към него ще се присъединят и съотборниците му Анатоли Господинов, Самир Аясс, Станислав Маламов, Преслав Йорданов, Петър Витанов и Йордан Йорданов. Единствено Божидар Чорбаджийски е избрал да остане в ПФК ЦСКА – София АД.

Шеф в автентичния ЦСКА пък ще Димитър Димитров – Каубоя.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments