> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Пеевските медии с нов залп срещу ЦСКА: Играчите на Ганчев стават общи работници и готвачи


Пеевските медии с нов залп срещу ЦСКА: Играчите на Ганчев стават общи работници и готвачи

0
0
174

Дата: септември 8, 2015

Медиите със затихващи функции на Делян Пеевски и мама му не спират да сипят простотии по адрес на ЦСКА! Днес един от флагманите на Пеевщината – „Меридиан Мач“, избълва нов пасквил срещу „армейците“.

Трябва да се отбележи, че при другите лайномети на депутата от ДПС се забелязва известно смирение, след като Гриша Ганчев заведе многомилионни дела срещу тях накуп. Ето какво публикува днес ММ, за който наскоро Сектор Г призова феновете на ЦСКА да не бъде въобще докосван:

Финансовият благодетел на ЦСКА Гриша Ганчев е прибегнал до интересно решение. Футболистите на „червените“ са подали молби да бъдат назначени като общи работници във ФК ЦСКА. В аматьорските групи играчите не могат да подписват трудови договори и затова Гриша Ганчев смятал така да заобиколи правилата. Така официалният ръководител на новия клуб Пламен Марков и Ганчев на практика ще трябва да наемат 20 служители в тяхната фирма.
Сред тях най-много ще работят като общи работници, ще има чистачи, строители и дори готвачи. Върху възнагражденията Ганчев ще трябва да плаща осигуровки.

Както е известно, досега футболистите получаваха заплатите и премиите си на ръка. Те слагали подписа си под касов ордер. От гледна точка на закона плащанията изглеждат меко казано странни, защото сметките на ПФК ЦСКА са запорирани, а пишман спонсорът Гриша Ганчев не фигурира никъде на книга. Най-високо платен в сегашния ЦСКА е защитникът Александър Бранеков с 5 500 лева месечна заплата, докато след него е Боби Галчев с 5 000. По-голяма част от играчите пък взимат по 1000 лева.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments