> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Педерастия до шия в Разград! ЦСКА и Левски да се махат!


Педерастия до шия в Разград! ЦСКА и Левски да се махат!

0
0
267

Публикувана на: октомври 28, 2016

Това вече е гнусно. Гнусно както педерастко порно!

Някой видя ли какво всъщност се случи тази вечер в Разград? Някой видя ли, че края на Османската империя е силно преувеличен, защото Агата пак  тук. Днес в Делиормана, утре в София, вдругиден във всеки наш дом.

Хубаво, играете в Шампионска лига. Ами играйте си, бе! Но не убивайте футбола, за да живеете от кръвта му. Какво са ви виновни клети момчета като тези от Дунав? На домакински  мач ги съблякоха в съблекалнята за гости, сложиха ги да седнат на пейката за гости и им отрязаха главата като на гости.

Днес лекият мъж Николай Йорданов не отсъди поне 6 жълти картона на Лудогорец, от там 1-2 червени, пусна им нередовен гол, даде им да пробват да вкарат други от засада, спасяваше по-добре от Борян, когато се наложи, риташе по-добре от Моци щом трябва.

Автомонтьорчето се държа се на нивото на…(чакайте да видя в Гугъла как се казваше този), а да, държа се на нивото на Брент Евърет. Кой е Брент? И аз не знам, ама реших да проверя кой е най-известния порно-актьор дето си ляга с мъже. Та ето този е, Евърет! Във футболния ни случай – Йорданов!

Когато делиорманските малки негърчета отнесоха 6 от „Арсенал“, белите в отбора обясниха проблема: в българското първенство нямали такива тежки мачове. Ами как да имате? Вие гостувате в…Разград. Гостите на всичкото отгоре идват без гащи, а опитат ли се да си ги вдигнат, такива като Брент, пардон, Йорданов не им дават.

А ако пък хептен делиорманчетата закъсат в първенството, идва някой като Манджуков в ЦСКА или (май) бай Спас в Левски и пак сме шампиони! Как да има истинско първенство, когато в съблекалните на съперниците на ЦСКА и Левски винаги има по 200 000 лева от неизвестен „обожател“! Как да има нещо мъжко в първенство, което парите от ШЛ превърнаха във вертеп на мъжката любов?

Стана дума за ЦСКА и Левски. Тези два клуба имат един-единствен полезен ход. Днес, сега, веднага! Да излязат от първенството. Да вдигнат скандал до небесата. Да закрият Първа лига. Защото тях Европа ще ги чуе. Ще разбере, че с нейните пари първенството на България е превърнато в педерастка история. В която всички са на колене. Кой по желание, кой насила, но на колене! В телевизията излъчваща мача – също! Така засмукали кренвирша, че ушите им плющя от кеф!

ЦСКА и Левски трябва да са новия Бенковски. Днес те нямат силата да съборят делиорманската Висока порта. Но имат силата, подобно на Бенковски, да отворят смъртоносна рана в сърцето на тиранина. И тогава вече УЕФА може да заповяда.

Иначе ще има цял живвот Ники Йорданов…И порно, и порно! Мъжко порно!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог при регистрация с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments