> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Певецът Божинов разкри на кой е посветил кавъра на „Трепни“ и коя е истинската Икона


Певецът Божинов разкри на кой е посветил кавъра на „Трепни“ и коя е истинската Икона

0
0
312

Публикувана на: януари 13, 2017

Вече втори ден интернет-пространството ври и кипи с новия хит на Валери Божинов – кавъра му на последното парче на сръбската икона Цеца Величкович – „Трепни“, но побългарен от звездата на „Партизан“.

30-секундното видео-селфи е заснето в автомобила на Божинката, а върху припева на оригинала, в който Цеца пее „Trep-trep-trepni, trepni, ma samo trepni i ja ću za tebe da umrem“ новата музикална звезда припява „Тони, Тони, Тони Найка, недей да трепериш!… Идва Божи гол! Иконата!“.

Кой обаче е мистериозният Тони, на когото е посветено видеото, Валери Божинов даде отговор на този въпрос. И докато мнозина побързаха да нахокат футболиста, че се е надул и с „Иконата“ визира самия себе си, то истината се оказа друга.

„Тони е мой приятел, собственик на магазин за спортни стоки. Събираме се една компания, с която играем на малки вратички – аз, Тони, Благо Георгиев… Направих това клипче, защото миналата година аз и Благо загубихме от Тони и отбора му и тогава цяла София разбра. Сега обаче ние ги бихме и затова се шегувам с него „Недей да трепериш, идва Божи гол!“ Иконата обаче можете да си отговорите сами кой е, след като обясних, че съм в един отбор с Благо Георгиев“, коментира от Белград пред ПИК Божинов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments