> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Партньорът на Чандъров със страхотен ход за Ботев Пд! Мечтата на Канарчетата ще бъде рестартирана по най-добрият начин


Партньорът на Чандъров със страхотен ход за Ботев Пд! Мечтата на Канарчетата ще бъде рестартирана по най-добрият начин

21 0

Публикувана на: октомври 26, 2016

Румен Чандъров напусна обиден Ботев Пд и го остави на самотек. Неговият партньор, с когото влезе в управата на Канарчетата – Георги Самуилов, обаче вече е много запален по „жълто-черната“ идея и затова е предприел страхотен ход, който ще зарадва всички фенове на клуба. Според PlovdivDerby.com Чандъров, който продължава да издържа Ботев, е намерил инвеститор, който да рестартира строежа на стадион „Христо Ботев“ и за целта „жълто-черните“ ще поискат разваляне на настоящата концесия и конкурс за нова такава.

Преди няколко седмици Ангел Палийски в компанията на адвокат Радев, който е представител на Георги Самуилов в борда на директорите на Ботев Пловдив, посетиха общината. От тогава до сега са се провели редица срещи, на които са се уточнили детайлите по развалянето на концесията за Колежа. Очаква се на следващата сесия общината да гласува развалянето й, като след това би трябвало на светло излезе и кой ще поиска нова концесия на стадиона.

През миналата седмица Радев и Палийски са имали среща и с водещи фигури от КПБП и феновете на Ботев Пловдив, където са разяснили намеренията си.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК ТУК

agrupaБотев ПловдивГеорги СамуиловКолежастадион Христо Ботев