> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Паро Никодимов: Тия в Самоков какво ще възраждат?! Те само правят суматоха


Паро Никодимов: Тия в Самоков какво ще възраждат?! Те само правят суматоха

0
0
252

Публикувана на: юли 8, 2016

Най-успешният клубен тре­ньор у нас Аспарух Никодимов заяви, че групата от юноши, ко­ито водят подготовка с Адалберт Зафиров в Самоков, предс­тавлява поредният опит да се създава псевдоразделение сред феновете на ЦСКА, каквото всъщност няма, тъй като съот­ношението е 1 към 100.

„Тази група, която тренира в Самоков с Адалберт Зафиров, се направи само, за да се създава су­матоха. Това е пределно ясно. Очевидно е, че някои хора целят да има напрежение, да има ня­какво псевдоразделение. Както стана в понеделник на „Армия­та“. Да, тогава се обиждаха по­между си фенове на отбора, но те бяха 30-40 човека. Това кате­горично не е цялата червена общност и не може да се говори за никакво разделение. Още в първия мач на ЦСКА на „Армия­та“ ще си проличи съвсем ясно кой е реалният ЦСКА. Ако някой още не го е разбрал, ще има отличната възможност да го раз­бере тогава. Ще видите на 23 юли още на контролата с Удинезе какво ще бъде. Феновете ще се стекат и еднозначно ще покажат кой отбор подкрепят. Защото те застават зад идея­та, а не зад дружеството“, зая­ви Никодимов пред „Тема Спорт“.

„От другата страна пък виж­даме, че се губи време. Старото дружество не го виждам как ще вземе лиценз, освен ако не се на­рушат тежко законите. Какъв футбол искат да играят те, в коя група и с какви цели? Вече ка­зах, че не приемам категорично вариант с нови години по долни­те дивизии. Това го иска само една определена групичка, коя­то според мен си има някакви интереси, а не че се е тръшнала толкова много за спасението на ПФК ЦСКА АД“, добави Паро.

„Много интересни ми бяха приказките, че тази формация в Самоков се готвела за финала за Суперкупата с Лудогорец. Целта била да не се изложат. Какво ще е това възраждане на ЦСКА, след като ще се трепери да не се загу­би с голям резултат от Разград. Какви са тези вицове? Това е ЦСКА бе, момчета, а ЦСКА вина­ги е бил отбор от шампиони“, каза още Никодимов.

„Лечков и Венци Стефанов го казаха – има един ЦСКА и той е в А група. Другите в БФС да не се правят на луди. Остава базите да се прехвърлят на клуба, кой­то е в елита. Но мисля, че всич­ко по тази линия ще си дойде на мястото съвсем скоро“, комен­тира Никодимов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments