> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Паро Никодимов за освободените от ЦСКА: Решението е правилно


Паро Никодимов за освободените от ЦСКА: Решението е правилно

0
0
447

Публикувана на: септември 8, 2016

Клубен треньор №1 у нас Аспарух Никодимов коментира освобождаването на футболисти, както и привличането на Станислав Манолев в ЦСКА-София.

„Струва ми се по-скоро правилно решението на ръководството. А и след като футболистите няма да имат място в отбора, е по-добре за тях да си потърсят друг тим, където да играят редовно. От една страна, тези момчета бяха с основен принос за купата миналия сезон. Но, от друга, ситуацията в Първа лига е доста по-различна. Явно в ЦСКА добре са си направили сметката и са преценили, че тези играчи няма да са им необходими в борбата за титлата. Видяхме, че отборът привлече доста солидни футболисти от чужбина, за които със сигурност се отделят сериозни средства. Станислав Манолев също е добро попълнение, но и скъпо, защото заплатата му ще е висока. Амбициите на ЦСКА са ясни и селекцията е насочена само към едно – титлата“, каза Никодимов.

Той не пропусна и темата за националния отбор. „Резилът е голям, въпреки че победихме. Да ти вкара Люксембург три гола е срамно. Но какво пък – нали сме първи в групата, значи всичко е наред. Ивайло Петев може да си снима класирането и да си го сложи в рамка за спомен“, добави Паро.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments