> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Пари от „Виваком“ за Левски няма, но да запушим устите на феновете има!


Пари от „Виваком“ за Левски няма, но да запушим устите на феновете има!

0
0
248

Публикувана на: октомври 24, 2016

Нещо странно се случва в Левски. Люпко си тръгна, Мъри не иска да идва. Двамата пък казаха неща, от които ти става обидно днес да си левскар.

В клуба няма пари, нищо че Господина от Перник, пардон, от Лондон е ултрабогат. Само една г-жа пише декларации, заимствайки цели пасажи от „Работническо дело“.

За капак на всичко Путин опъна от Русия ушите на всички, които са се наредили на опашката и за „Виваком“, и за Левски. И май бая ги е опънал, защото сделката спря. И парите в „Подуяне“ спряха!

В цялата тази бутафорна ситуация феновете си мълчат. Ни Тръста се обажда, ни Тръстовица.

Вярно, миналата седмица те изтъркаха моливите с тия декларации за мача с ЦСКА. Ама поне някоя и друга мастилница не е ли останала някъде из гнездата на Гугутката?

Да излязат феновете и да попитат къде изчезнаха парите от многомилионния договор с „Виваком“, та сега няма в клубната каса 10 лева да платим такситата на Бабатунде и другата баба, как и беше името?

Да каже Спас Русев защо до момента е дал повече лични пари на волейболния Миньор, дето е до пернишкото му село, отколкото на Левски, чиито собственик се води.

Да спре да „приветства“ издевателствата над Левски (кой идиот му пише речите на този!?) бай Спас, а да каже на феновете дали самият той няма да се превърне в най-голямото издевателство над Левски.

И други такива неща да каже…

Я чакайте малко! Феновете на Левски не подписаха ли спонсорски договор с „Виваком“ преди време?

Хитро, бай Спасе, хитро! Сега няма кой да те пита каквото и да било. На човека му е много добре, защото си купи сектор Бе.

Нищо, че той пее „Левски значи свобода“. Не значи, пичове, не значи! Защото купиха мълчанието ви. Което няма нищо общо със свободата.

А оня поп от мача с ЦСКА го запазете. Ще ви потрябва скоро. Бай Спас знае защо.

ПП: Да ви прилича Спас Русев на един Манджуков, дето дойде в ЦСКА, когато „армейците“ имаха 7 точки аванс пред Лудогорец, спря парите, принуди треньорите да си тръгнат и накрая фалира клуба!? От което спечели един негов бизнес-партньор в Делиормана.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments