> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Палийски избухна с новина за евро-Ботев и каза кой направи всичко това възможно


Палийски избухна с новина за евро-Ботев и каза кой направи всичко това възможно

0
0
253

Публикувана на: май 24, 2017

Президентът на Ботев (Пловдив) Ангел Палийски трудно сдържаше емоциите си след историческия триумф на “жълто-черните”. Босът на “канарчетата” бе във възторг след историческия успех с 2:1 над Лудогорец във финала за Купата за България, като след награждаването обяви, че съвсем скоро ще бъде обявено името на новия собственик на пловдивчани.

“Виждате, че Ботев и публиката му винаги са били едно цяло. Разберете, не всичко е пари, а любов. Затова сме едно цяло, затова сме един отбор”, едвам се сдържаше Палийски.

“За участието ни в Европа сме заявили стадион “Лазур”, тъй като там и на нас, и на феновете ни е изключително приятно да гостуваме. Това ни е любим град”, заяви един от шефовете в Коматево.

“Всичко това обаче нямаше да бъде факт, ако не бе помощта на един човек, който във всеки един момент бе зад нас и ни помагаше. На 2-ри юни ще разберете неговото име”, допълни още Палийски. Той най-вероятно имаше предвид бизнесменът Георги Самуилoв, който изгледа на живо триумфа на Канарчетата над Лудогорец.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments