> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Палачът на Левски: Кеф ми е да им вкарвам


Палачът на Левски: Кеф ми е да им вкарвам

0
0
330

Дата: ноември 24, 2015

Голмайсторът на Пирин (Благоевград) Мартин Тошев бе награден за Футболист №1 на 16-ия кръг в „А“ група. Нападателят донесе победата на „орлетата“ над лидера Левски с 1:0. Той призна, че като бивш играч на ЦСКА изпитва повече радост, когато отбележи гол във вратата на Левски.

„Изключителна привилегия е за мен да съм най-добрия футболист на този кръг. Благодаря на гласувалите, както и на съотборниците ми, треньора и ръководството на Пирин. Трябва да покажем, че Пирин не заслува това място, което заема в момента. Играхме добре в някои мачове, но знаете, че за красива игра не се дават точки. Какво промени Наджи Шенсой? Накара ни да повярваме в себе си.

От тези три мача с най-силните отбори взехме пет точки – никой не вярваше в това. Мисля, че отборът ще запази мястото си в „А“ група. Много добър колектив сме. Бяхме в дупка – от 10 мача имахме 2-3 точки, нямахме победа. С това дойде притеснение, неувереност. Със сигурност първата победа и то над Левски, ще ни вдъхне самочувствие. Сега програмата ни е що-годе добра, без да подценявам отборите, срещу които ще играем. Гоним максимума от точки.

Може би като бивш играч на ЦСКА ми е повече кеф, когато вкарвам на Левски. Но мина доста време оттогава. Сега съм в моя роден клуб. Интересувам се от ЦСКА, но това не ми е идея фикс. Приоритет ни е да задържим Пирин в „А“ група. Това е най-важното. Ако след това дойде по-добро класиране, ще бъде още по-добре. Аз не повярвах, че толкова рано вкарах. Мислех, че е втора-трета минута, все пак играчите на Левски биха центъра. Когато чух, че е 20-а секунда, не повярвах. На другия ден по центъра на града ме поздравяваха хората, знаете, че нашият край е футболен“, каза звездата на „орлетата“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments