> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Пак резил! Националите са най-безинтересният отбор, играл в Швеция


Пак резил! Националите са най-безинтересният отбор, играл в Швеция

35 0

Публикувана на: октомври 11, 2016

Швеция записа абсолютен антирекорд по посещаемост на домакински мач на националния си отбор, който се наложи с 3:0 над България в понеделник вечер в столицата Стокхолм.

Според официалните данни, срещата е била изгледана от 21 777 души, което е със 751 човека по-малко от предния антирекорд – срещу Лихтенщайн през 2014-а година.

Любопитно е, че слабата продажба на билети за мача принуди шведските национали да купят хиляда пропуска и да ги раздадат на привържениците на отбора абсолютно безплатно. Халфът Албин Екдал обясни, че явно националите ще трябва да удвоят бройката още за следващото домакинство от световните квалификации.

„Може би ще трябва да купим повече билети за следващата среща. Може би ще трябва и да искаме мачът да бъде изтеглен за по-рано, да речем 19 часа“, каза разочарованият Екдал.

Мартин Олсон пък каза в прав текст, че България не е дразнител: „Понеделник вечер е, а и мачът не изглежда като най-важния в тези квалификации. Ако беше такъв, стадионът най-вероятно щеше да бъде препълнен“.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading