> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Пак наказват съдия след мач на ЦСКА – рефера от „Лаута“ с рекордна санкция


Пак наказват съдия след мач на ЦСКА – рефера от „Лаута“ с рекордна санкция

0
0
26 0

Публикувана на: април 14, 2017

Съдията на мача между Локомотив Пловдив и ЦСКА Станислав Ставров може да изгори за пореден път този сезон с наказание. Причината е, че срещу него има подадена жалба от страна на „железничарите“ за отсъжданията им в мача снощи.

Ако тя бъде приета от Съдийската комисия, реферът може да изгърми за рекорден трети път този сезон. За подаването на жалбата разкри административният директор на „железничарите“ Атанас Узунов, който е и един от най-добрите български съдии в историята.

„Жалбата срещу съдията вече е подадена“, заяви Узунов на излизане от „Лаута“ и нападна в същото време и наставника на „червените“ Стамен Белчев за поведението му на почивката в двубоя.

„Рутиниран беше като играч, рутиниран е и като треньор. Показа на съдията какво трябва да покаже. На полувремето го видяхме какво представлява. Самата смяна показа какво е трябвало да бъде съдийството“, заяви уважаваният ни бивш рефер.

Колкото до Ставров, той вече на два пъти беше „замразяван“ този сезон заради скандални гафове. Първият път беше след мача между ЦСКА и Берое през септември миналата година, а вторият – след Черно море – Дунав през декември. Той се върна в нарядите с мача ЦСКА – Монтана през март, а сега отново се замеси в скандали в мач на „червените“.

0
0