> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Павел Головодов: Ще се докажа в името на мама и татко! Видях добрината на хората


Павел Головодов: Ще се докажа в името на мама и татко! Видях добрината на хората

0
0
57

Дата: февруари 17, 2016

Юношата на ЦСКА Павел Головодов каза, че иска да се докаже като футболист в името на родителите си, както и в името на „червените”. Той добави, че е решил заедно със семейството си да дари събраните за баща му пари за лечението на Дарин Тодоров, защото той ще има много повече нужда от тях.

„От малък съм фен на ЦСКА и Ливърпул. От малък играя по площадките и винаги съм искал да играя професионално футбол”, сподели той пред БНТ.

„Има много добри хора, показаха, че няма Левски, няма ЦСКА, няма Лудогорец. За нещастие се получи най-тежкото, но това ни учи да станем още по-силни. Да, ние имахме нужда от тези пари, но искахме да помогнем. Събрахме сме с моето семейство и решихме да дарим тези пари, защото Дарин се нуждае повече от нас. Чухме се с майката на момчето. Трябва да сме задружни, трябва да покажем, че има все още добри хора в България”, добави Павел.

„Майка ми и баща ми най-много искаха да играя голям футбол и заради тях искам да го постигна. Искам заради тях да се наложа. И в името на ЦСКА, разбира се”, каза още Головодов.

Споделете
0
0

Comments