> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Павел Головодов: Ще се докажа в името на мама и татко! Видях добрината на хората


Павел Головодов: Ще се докажа в името на мама и татко! Видях добрината на хората

0
0
368

Дата: февруари 17, 2016

Юношата на ЦСКА Павел Головодов каза, че иска да се докаже като футболист в името на родителите си, както и в името на „червените”. Той добави, че е решил заедно със семейството си да дари събраните за баща му пари за лечението на Дарин Тодоров, защото той ще има много повече нужда от тях.

„От малък съм фен на ЦСКА и Ливърпул. От малък играя по площадките и винаги съм искал да играя професионално футбол”, сподели той пред БНТ.

„Има много добри хора, показаха, че няма Левски, няма ЦСКА, няма Лудогорец. За нещастие се получи най-тежкото, но това ни учи да станем още по-силни. Да, ние имахме нужда от тези пари, но искахме да помогнем. Събрахме сме с моето семейство и решихме да дарим тези пари, защото Дарин се нуждае повече от нас. Чухме се с майката на момчето. Трябва да сме задружни, трябва да покажем, че има все още добри хора в България”, добави Павел.

„Майка ми и баща ми най-много искаха да играя голям футбол и заради тях искам да го постигна. Искам заради тях да се наложа. И в името на ЦСКА, разбира се”, каза още Головодов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments