> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Още един БГ-треньор отпадна от надпреварата за „Армията“! Фаворитът вече е обявен пред феновете


Още един БГ-треньор отпадна от надпреварата за „Армията“! Фаворитът вече е обявен пред феновете

0
0
194

Публикувана на: декември 10, 2016

Една от най-обсъжданите теми на срещата тази седмица между Гриша Ганчев и феновете е била тази за треньорския пост в ЦСКА, пише „Тема спорт“. Привържениците са предложили няколко имена, които са били коментирани от финансовия благодетел на клуба.

Припомняме, че запалянковци скандираха името на Любослав Пенев в края на мача с Верея (1:1). Но такъв вариант не е на дневен ред. Ганчев е обяснил как стои ситуацията с Любо и е посочил, че има причини да не е в клуба, макар и да не е навлязъл в конкретика.

Временният наставник Стамен Белчев също е бил обсъден, като Гриша Ганчев е изразил позитивно мнение за него. „Стамен може да се справи до края на сезона“, казал силният човек на „Армията“ пред феновете.

Това е поредната индикация от страна на Ганчев, че Стамен Белчев може да остане и напролет. В своето интервю преди няколко дни той заяви: „Имам пълно доверие в Стамен. Ако всичко е наред, защо да не продължи и през следващата година“.

Фенове са попитали и относно възможността Светослав Тодоров да стане треньор. Ганчев обаче е обяснил, че Тоди е твърде млад за ЦСКА и може да бъде „похабен“ на „Армията“ точно в този момент.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments