> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Още добри новини за „сините“! Треньорът на Сутиеска разкри: Трима титуляри избягаха, не знаем какво да правим


Още добри новини за „сините“! Треньорът на Сутиеска разкри: Трима титуляри избягаха, не знаем какво да правим

0
0
188

“Левски” ни превъзхожда във всеки сегмент – много по-опитен отбор е от “Сутиеска”, много по-класен, ние имаме доста млади играчи. “Левски” има много по-добра организация и много по-голям бюджет. Но въпреки всичко, въпреки голямата разлика по тези показатели аз имам едно разбиране за футбола – че в крайна сметка всичко се решава на терена. Имаме голямо желание да продължим напред, но никой няма да ни се сърди, ако не успеем. Важното е да се борим на предела на възможностите си.” Това заяви в интервю за “24 часа” треньорът на “Сутиеска” Никола Ракойевич-Пецо.

На въпрос колко всъщност е бюджетът на “Сутиеска”, Ракойевич отговори: “450-500 хиляди евро на година. А на “Левски” май е 5-6 милиона. Но това сега не е важно. Казах ви – всичко се решава на терена.”

В четвъртък от 20 часа на “Герена” “Левски” посреща тима от Черно гора в първи мач от първия квалификационен кръг на Лига Европа.

“Реално ще играем без шестима основни футболисти от завършилото първенство. Напуснаха ни тримата най-добри от полусезона – Влайсавлйевич, Шимура и Дамянович. Наказан е вратарят ни Гилйен, контузени са нападателите Иванович и Божович. Това не е никак малко. Да имахме много опитни футболисти, да кажем, че не е проблем. Но какво да правим? Ще изпробваме някои млади играчи, които имаме. Важно е да се борим като отбор”, добави Пецо Ракойевич.

“Не искам да се отбраняваме. Това е моето схващане за футбола. А и нямаме изпълнителите, с които да се отбраняваме. Така че е сигурно едно – ние ще играем толкова, колкото ни позволи “Левски”. И “Левски” ще играе толкова, колкото му позволим ние. Картите са открити, резултатът ще се реши с показаното на терена”, каза още старши треньорът на “Сутиеска” пред „24 часа“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments