> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Официално: ЦСКА търси играчи за тези две позиции! Единият идва до дни


Официално: ЦСКА търси играчи за тези две позиции! Единият идва до дни

0
0
182

Публикувана на: септември 5, 2016

Контузията на Стойчо Атанасов със сигурност ще доведе до привличането на още един бранител, пише вестник „Тема Спорт“. ЦСКА търси десен бек, като варианти за поста са Станислав Манолев и Иван Бандаловски. Те са свободни агенти, но приоритет за тях е да си намерят отбори извън България. Ако армейците ударят на камък с някого от бившите национали, ще се вземе чужденец.

„С оглед контузията на Стойчо Атанасов сме принудени да вземем бранител“, заяви пред изданието един от ръководните фактори в Борисобата градина.

ЦСКА също така води усилени преговори с чуждестранен нападател и е много възможно до 2-3 дни такъв да бъде представен. „Като му дойде времето, ще разберете кой е“, лаконичен бе коментарът от клуба.

Припомняме, че Станислав Манолев преговаряше с ЦСКА през лятото и дори бе обявено, че ще започне подготовка с отбора. Той обаче не се появи за първата тренировка, а вместо това подписа договор с Том Томск. Броени дни по-късно обаче разтрогна и вече месец Манолев е без клуб. Той поддържа форма с Пирин Бл, а бе желан и от Левски. Шансовете бранителят да отиде на „Герена“ обаче клонят към нулата.

Бандаловски пък разтрогна с Партизан Белград това лято, но също както Станислав няма особено желание да се връща в България. Освен това и двамата играчи имат доста високи финансови претенции и ЦСКА-София трудно може да ги покрие.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments