> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Официално от ЦСКА: Ръководството ни не иска да се натрапва на никой!


Официално от ЦСКА: Ръководството ни не иска да се натрапва на никой!

0
0
300

Публикувана на: юли 11, 2016

ЦСКА излезе с официална декларация по повод…анкетата на БНТ, която бе цитирана от репортер на националната телевизия при интервюто с Бойко Борисов.

В декларацията се казва обаче, че Настоящото ръководство на клуба по никакъв начин не желае да се натрапва, да се чувства нежелано на ст. „Българска армия“ и да създава конфликти сред армейската общност.

Ето и декларацията

Във връзка с многобройните спекулации и тиражираните ежеминутно манипулативни „новини“ относно бъдещето на ЦСКА, ръководителите на футболен клуб ЦСКА желаят да изразят своята позиция.

Както вече знаете, вчера в ефира на Българската национална телевизия (БНТ), репортер обяви, че телевизията е провела анкета, в която пита своите зрители кой проект за бъдещето на ЦСКА подкрепят.

Репортерът обяви, че над 80% от зрителите подкрепят т.нар. „проект“ на Васил Божков (проект, който все още не сме виждали, за него само сме слушали от разни говорители).

Всички във футболен клуб ЦСКА останахме изключително изненадани от изнесените в медийното пространство резултати. Поради този факт, ръководителите на клуба призовават БНТ да излезе с позиция по казуса – да публикува резултатите от проведената анкета, да обясни представителна ли е извадката, до колко са достоверни резултатите и чрез какъв способ е проведена самата анкета.

Настоящото ръководство на клуба по никакъв начин не желае да се натрапва, да се чувства нежелано на ст. „Българска армия“ и да създава конфликти сред армейската общност.
Както нееднократно обявихме – желаем да има мир и любов!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments