> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Официално: БФС направи първата стъпка към вкарването на ЦСКА във Висша лига


Официално: БФС направи първата стъпка към вкарването на ЦСКА във Висша лига

0
0
292

Публикувана на: април 1, 2016

ПФК ЦСКА получи покана за прословутата дискусия между БФС и клубовете по проекта „Висша лига“, което е първата стъпка по вкарването на „червените“ в нея. Срещата ще се проведе на 5 април от 14:00 часа в столичен хотел, след като на два пъти беше отлагана датата на провеждане. От страна на армейците ще присъства изпълнителният директор на ПФК ЦСКА Александър Тодоров. Любопитното е, че по същото време в Софийския градски съд ще се проведат и две заседания по възражения, свързани с дълговете на клуба.

„Ще присъствам на срещата за Висшата лига, а не на заседанията в съда“, каза Тодоров пред вестник „Тема спорт“. „Много ми е интересно да видя какво са измислили в БФС. А и нали ще викат помощ от Холандия… Нека видим какво предлагат“, добави Тодоров.

Поканата е била получена след 18:00 часа в сряда. На дискусията между БФС и клубове от А, Б и В група се очаква от футболния съюз да начертаят някакви планове за Висша лига. От централата се надяват тя да стартира през лятото, но подобен проект ще се обезсмисли напълно, ако няма начин ЦСКА да участва в ново първенство. А от БФС не дават никакви индикации, че това може да се случи. Даже напротив – президентът Борислав Михайлов заяви, че „ЦСКА може да се върне сам, никой друг не може да го връща“. Един от приближените му в БФС Павел Колев също заяви преди време, че съществува възможност ЦСКА да не участва във Висша лига от лятото.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments