> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

От УС на Левски: Издевателствата на Лудогорец трябва да спрат!


От УС на Левски: Издевателствата на Лудогорец трябва да спрат!

0
0
197

Публикувана на: април 25, 2017

Кирил Ивков от надзорния съвет на „Левски“ коментира ситуацията в отбора. Той каза, че от известно време нещата са по-спокойни и по-добри. Той изрази надежда нещата да продължат по този начин и за напред.

„С идването на Николай Митов нещата малко се поуспокоиха. Може би и някои от футболистите, които бяха контузени, се оправиха. Най-вече се радвам на Бурабия, той за мен е най-добрият футболист“, каза Ивков пред BiT.

Той каза, че след декларация, която е инициирал, не е имало нито една димка и бомбичка на стадиона. „Ние колкото и да не сме доволни от нашите фенове им прави чест, защото без публиката трудно ще прогресираме“, посочи Ивков. Той коментира и мача в Разград като посочи, че са били близо до победа.

„Най-добрият отбор в България е „Лудогорец“, но трябва да спрат с издевателствата. На всеки мач им помагат, бутат ги и на собствен терен. Хубав отбор са, от какво се притесняват? „Лудогорец“ с този състав и сегашното състояние на българския футбол, може всяка година да е шампион“, заяви представителят от надзорния съвет на „Левски“ и посочи, че това бутане им пречи и не им помага.

„Хората виждат и започват да ги мразят всички“, заяви Ивков и подчерта, че на „Лудогорец“ се помага отвсякъде. Той коментира и лицензът на „сините“ и управлението на Спас Русев като каза, че му има доверие, защото нещата са се успокоили. „Поставя си цели и те не са случайни. Той обръща сериозно внимание на школата и може би това е пътят за нас. Но не само школата ще помогне. Ние винаги трябва да сме първи, но само с юноши трудно ще стане. Когато имаме добър отбор, можем да налагаме юноши“, смята Ивков.

Той посочи, че Спас Русев е завари много тежко положение и каза, че дълговете са били около 24 милиона. „Ние обещахме на публиката, че тази козирка трябва да се прави. Задължително трябва да се направи това“, подчерта още той.

Кирил Ивков увери, че няма да има никакви проблеми с лиценза, въпреки случилото се със Станимир Стоилов-Мъри.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments