> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

От Дунав: Писмото до УЕФА, което се появи, не е от нас! Няма да участваме в дело срещу ЦСКА


От Дунав: Писмото до УЕФА, което се появи, не е от нас! Няма да участваме в дело срещу ЦСКА

0
0
136

Изпълнителният директор на Дунав Ивайло Петков представи хронологията на събитията, свързани с класирането на Дунав в Лига Европа, за да се спре, по думите му, със спекулациите.

„На 15 юни пристигна писмо от УЕФА за картотекиране на футболисти за Лига Европа и със запитване дали имаме възможност за участие в турнира. Четири дни по-късно – на 19 юни, изпратихме писмо в УЕФА, че сме съгласни и имаме готовност да играем в предварителния кръг, при положение, че бъдем поканени от УЕФА. На 23 юни при нас дойде писмо, в което ние бяхме канени да участваме по дело на ЦСКА срещу УЕФА, но ние отказахме. Днес има дело, което е заведено от ЦСКА, в което ФК Дунав е разглеждан като страна на спора и до края на деня трябва да излезе официално решение на КАС“, обясни Петков.

Той каза още, че „писмото, което е пуснато в медиите, не е това писмо, което е в УЕФА. Това е един вид спекулация“, коментира Петков.

ЕКСКЛУЗИВНО: Ето писмото, което изхвърли ЦСКА от Европа! Разкриха кой го е написал

Отборът на Дунав е готов за първия мач с Иртиш в Казахстан. Това заяви треньорът на русенския тим Веселин Великов.  „Отиваме като аутсайдери, отборът на Иртиш е фаворит. За нас е голям бонус, че ще играем в Лига Европа, тъй като никой не се е надявал на това. Мисля, че успяхме да проучим Иртиш. Изправяме се срещу наистина добър отбор, който няма прекъсване в първенството, тъй като в момента то тече. Няма да ни е леко, но и на тях няма да им е леко“, каза Великов.  За Павлодар заминава група от 19 футболисти, като единствено Олексей Ларин е контузен, но той ще се възстанови за реванша.

„Отборът на Иртиш е фаворит, но ние няма да отидем обречени. Ще се раздадем на 100 процента, като се надявам да го отстраним. Настроението е приповдигнато, че ще играем в Лига Европа“, заяви капитанът на отбора Диян Димов.  Неговите съотборници Мирослав Будинов и Самир Аясс коментираха, че не е имало много време за тренировка и за почивка, но са готови.  „Най-важното е да излезем от мача с добър резултат, за да запазим интригата за реванша. Мисля, че имаме силите да го направим“, каза Будинов.

Изпълнителният директор на клуба Ивайло Петков обясни, че отборът пътува във вторник за Казахстан – от Русе до Истанбул с автобус, а от там със самолет до Астана и след това до Павлодар, където се очаква да пристигнат в сряда, в 11.00 часа местно време.  От русенския клуб заявиха, че работят по организацията мачът в Казахстан да се излъчва и да може да бъде наблюдаван от феновете в Русе.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments