> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

От Герена: Имаме финансова дисциплина, няма да паднем като ЦСКА


От Герена: Имаме финансова дисциплина, няма да паднем като ЦСКА

0
0
194

Дата: ноември 29, 2015

Спортно техническият директор на Левски Георги Иванов заяви, че няма как „сините“ да стигнат дережето на вечния съперник ЦСКА. Според него на „Герена“ има ясна финансова дисциплина.

„В Левски работим изключително под финансова дисциплина, за да можем да стабилизираме клуба и да не бъде той на това място, където е ЦСКА. Без да искам да влизам в конкретика и да обиждам ЦСКА, казвам го в прав текст: в момента колкото пари е изкарал клубът, колкото има като бюджет, от спонсори, с толкова пари разполагаме, така че парите не са се увеличили значително. Ще вдигнем малко параметрите за някои позиции, защото видяхме лятото, че с малко пари не можеш да вземеш качествени играчи, особено в предни позиции, където футболистите са много скъпи. Неслучайно в България само Кешеру отговаря като класа на парите, които взима“, добави Гонзо.

Той беше запитан и за възможността ЦСКА да стане Литекс.

„Да се превърнат в каквото си искат. Първо, не следя толкова детайлно какво се случва в ЦСКА, това което виждам е, че там ще имат големи проблеми заради феновете си. Не смятам, че ЦСКА трябва да се прекръства на друг отбор или  да взима лиценза на друг отбор, това е моето мнение. Смятам, че ако Левски е в такава ситуация, дори да е в „А“ окръжна, ще бъда от Левски, който е в „А“ окръжна, а не от ЦСКА, който е в „А“ група“, завърши Георги Иванов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments