> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

От Герена: Имаме финансова дисциплина, няма да паднем като ЦСКА


От Герена: Имаме финансова дисциплина, няма да паднем като ЦСКА

0
0
75

Дата: ноември 29, 2015

Спортно техническият директор на Левски Георги Иванов заяви, че няма как „сините“ да стигнат дережето на вечния съперник ЦСКА. Според него на „Герена“ има ясна финансова дисциплина.

„В Левски работим изключително под финансова дисциплина, за да можем да стабилизираме клуба и да не бъде той на това място, където е ЦСКА. Без да искам да влизам в конкретика и да обиждам ЦСКА, казвам го в прав текст: в момента колкото пари е изкарал клубът, колкото има като бюджет, от спонсори, с толкова пари разполагаме, така че парите не са се увеличили значително. Ще вдигнем малко параметрите за някои позиции, защото видяхме лятото, че с малко пари не можеш да вземеш качествени играчи, особено в предни позиции, където футболистите са много скъпи. Неслучайно в България само Кешеру отговаря като класа на парите, които взима“, добави Гонзо.

Той беше запитан и за възможността ЦСКА да стане Литекс.

„Да се превърнат в каквото си искат. Първо, не следя толкова детайлно какво се случва в ЦСКА, това което виждам е, че там ще имат големи проблеми заради феновете си. Не смятам, че ЦСКА трябва да се прекръства на друг отбор или  да взима лиценза на друг отбор, това е моето мнение. Смятам, че ако Левски е в такава ситуация, дори да е в „А“ окръжна, ще бъда от Левски, който е в „А“ окръжна, а не от ЦСКА, който е в „А“ група“, завърши Георги Иванов.

Споделете
0
0

Comments