> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

От Берое удариха по масата: Никакви 5000 фенове на ЦСКА, не искаме безредици


От Берое удариха по масата: Никакви 5000 фенове на ЦСКА, не искаме безредици

0
0
324

Дата: април 4, 2016

Ръководството на Берое излезе с позиция относно мача с ЦСКА за Купата на България и очакваните повече от допустимото фенове на „червените“. Старозагорци се притесняват от допълнителното напрежение, което се създава преди срещата, която е на 6 април от 19:15 часа.

Домакините от Стара Загора пуснаха общо 1700 билета, но „червените“ ултраси се канят да бъдат около 5000. От Берое уточняват, че повече от тази бройка фенове няма как да влязат на стадиона.

Декларацията на Берое:
Умоляваме да не сe нагнетява допълнително напрежението преди полуфиналът за Купата на България между Берое и ЦСКА на 6 април от 19:15 ч. в Стара Загора. Напомняме, че ръководствата на двата клуба, съвместно с органите на реда постигнаха ясна договорка относно организацията за влизане на стадиона и предварителната продажба на билетите за гостуващите фенове. Както е известно, според наредбата на БФС на гостуващите привърженици се полагат 5% от реалния капацитет на стадиона, а по наредбите на УЕФА този процент е 10%. С цел да бъде толерантно, ръководството на Берое направи компромис  и отпусна 15% за привържениците на ЦСКА. Това бе направено с цел да няма излишно напрежение и мачът да премине в рамките на нормалното.

Ясно е, че няма как допустимият капацитет да бъде надвишен, защото това е предпоставка за неприятни инциденти, а ние искаме безопасност за всички хора по трибуните. Даваме за пример голямото дерби в Испания, преди броени дни, когато на Камп Ноу имаше 500 гостуващи привърженици на „Реал“ (Мадрид).

Умоляваме да се преустановят всички нападки към Берое относно отпуснатите билети за гостите. Берое ще пусне в продажба допълнителните 500 броя билети в деня на мача, на касите пред сектор „Гости“ в 10 часа. Тази бройка няма как да бъде увеличена, с цел запазване сигурността, безопасността и реда на стадиона.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments