> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Отпратен от Дунав се пробва в Пирин


Отпратен от Дунав се пробва в Пирин

0
0
56

Публикувана на: февруари 4, 2017

В Пирин на проби от няколко дни е интересен футболист – австралиецът Алекс. До днес за него се знаеха само националнастта, първото му име и позицията, на която играе – ляво крило. Стана ясно и неговата фамилия – Абдула, а с това и, че той е играчът, който мина кратки проби в приятната изненада на Първа лига този сезон Дунав (Русе). Веселин Великов не се впечатли от австралиеца и го отпрати, а той се озова в лагера на Пирин, за да опита да си спечели договор с Орлетата. Алекс Абдула игра едно полувреме за благоевградчани в проверката с Нефтехимик Нижникамск, загубена с гол в последната минута. Той ще получи минути и днес срещу Аланияспор от елита на Турция.

Иначе произходът на Алекс е интересен – бащата му е от екзотичния остров Бали в Индонезия , а майка му е австралийка. В Пирин го доведе същият мениджър, който доведе в Благоевград Кристиян Кощърна и Ндуйе Муйеци.

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК agrupaАлекс АбдулаДунавПирин

Споделете
0
0

Comments