> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Ответен удар от „Армията“! Стойчо Стоилов отговори на Боримиров и каза защо ЦСКА ще е пред Левски накрая


Ответен удар от „Армията“! Стойчо Стоилов отговори на Боримиров и каза защо ЦСКА ще е пред Левски накрая

0
0
161

Публикувана на: март 6, 2017

Ръководителите на ЦСКА не коментираха загубата във вечното дерби непосредствено след мача. Главният мениджър на клуба Стойчо Стоилов обаче не остана безучастен на поредните подмятания от „Герена“ и ден след двубоя даде отговор пред вестник „Тема Спорт“ на приказките на Даниел Боримиров и Николай Митов, че съперникът им не е бил точно ЦСКА.

„Тези думи са изключително неспортсменски. Но ние сме спокойни, нека в Левски да си говорят сега. Пилците се броят в края на сезона. Тогава Боримиров ще го питам зад кой отбор е завършил неговият. Нека той да си гледа работата, а не да се напъва да коментира други клубове. Няколко думи и за Николай Митов, който също си позволи подмятания по наш адрес – само ще му припомня как загуби титлата през 2013 година, нищо повече. Няма как да си мълчим, защото не е редно от Левски да се подиграват с любовта на половин България. Но ние ще отгоборим на атаките с игра. Защото е очевидно, че ние разполагаме с по-качествения състав, и съм уверен, че ще завършим по-напред от съперника в класирането. Въпрос на време е възможностите ни да си кажат думата“, заяви Стоилов.

„Що се отнася до играта – Бодуров си го каза в прав текст. Вече защо сме се представили така е отделен въпрос. Но все пак трябва да се отчете, че имахме проблеми със състава. Пинто и Арсенио не бяха добре още преди мача, Десподов получи алергия в последния момент… Сега е нужно да се вдигнем и да променим ситуацията. Имаме още две вечни дербита, в които очаквам логичното да се случи и по-добрият отбор – тоест ние, да победи“, добави Стоилов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments