> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Освен шокиран, Русев се оказа и обиден! Обвини Люпко в предателство


Освен шокиран, Русев се оказа и обиден! Обвини Люпко в предателство

0
0
2345

Публикувана на: октомври 23, 2016

Собственикът на Левски Спас Русев се заяде с Люпко Петрович, който напусна вчера преди мача с Берое. Русев окачестви постъпката на Люпко като предателство. Ето какво пише в сайта на „сините“ без редакторска намеса:

Времето на промени е всъщност време разделно!
ПФК Левски е носител на 26 шампионски титли, 26 пъти е печелил купата на България, три пъти супер купата и е завладял сърцата на милиони привърженици не само в България. Многократно в историята си е доказвал мястото си сред европейските грандове, но заедно със славата е преживял и много тежки моменти:

След футболния мач ЦСКА – Левски на 19 юни 1985 година, Централният комитет на БКП взе решение да разформирова Левски и създаде на негово място футболен клуб Витоша.

В началото на 90-те години, макар и върнал оригиналното си име, Левски изпадна в сериозна финансова криза. Четири поредни сезона след това Левски не успя да вдигне българската шампионска купа. Левски не беше на ниво и в Европейските клубни турнири. През 2003, 2004 и 2005 година Левски завърши на второ място.

На 30 юни 1971 година край прохода Витиня загинаха сините легенди Георги Аспарухов и Никола Котков.

През 102-годишната си история най-големият български клуб е преминал през още много проблеми, спадове, разочарования.

Но през цялата си 102-годишна история футболен клуб Левски успя да съхрани няколко неща – воля за победа, мъжкарство, достойнство, висок морал, чест.

Футболен клуб Левски винаги ще носи името на най-големия български герой Васил Левски, защото това име е символ на чест, достойнство и жертвоготовност. Независимо дали клубът е закриван, сливан, хулен, предаван минути преди мача, ние ще продължим да вярваме в тези изконни добродетели.

Общо събрание на акционерите на ПФК Левски Казват, че времето на промени е всъщност време разделно. Защото промените винаги са свързани със сблъсъци, с появяване на нови измислени „герои“, с появяване на нови гръмогласни „жертви“. Хубавото на времето на промените е, че – ако са направени от сърце и с вяра в силата на отбора, каквито са промените в Левски от 30 август – те винаги носят победи на терена, носят наслада за феновете. Хубавото на тези честни промени е, че те вадят на повърхността онези, които не просто говорят за мъжкарство, а работят всеки ден за доказване на мъжкарството.

Използвам възможността да благодаря на Люпко Петрович за всеотдайната работа в клуба.

Спас Русев

Mажоритарен собственик на „ПФК Левски“АД

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments