> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Орлин Старокин начерта целите пред Черно море


Орлин Старокин начерта целите пред Черно море

0
0
157

Орлин Старокин даде първото си интервю като футболист на Черно море. Универсалният играч сподели, че е амбициран да играе с “моряците” в европейските клубни турнири, без значение дали това ще стане чрез спечелване на Купата на България или през първенството. Старокин каза още, че всичко в клуба е на високо професионално ниво и по този компонент Черно море е пример за отборите в България.

– Орлине, как се стигна до привличането ти в Черно море?
– С мен се свърза Георги Иванов и ми предложи да премина в отбора от Варна. Тогава все още имах договор с Пирин, но след като от Благоевград не ми предложиха нов контракт, взех решение да се присъединя към “моряците”. Първо, защото съм работил с Георги Иванов и познавам добре амбициите му и възможностите му като треньор, и второ, тъй като Черно море е един от най-добрите отбори в България. Това бе най-добрият вариант за мен и съм щастлив, че вече съм част от отбора.

– Познаваш ли някой от играчите в отбора?
– Познавам добре футболистите на Черно море, а с някои дори съм играл заедно преди да дойда на “Тича” (б.а. Георги Божилов, Мариян Огнянов и Стефан Станчев).

– Какви са първите ти впечатления за Черно море?
– Това, което съм видял до момента е, че всичко в клуба е на топ ниво. Отношението на ръководството, на треньорския щаб и на всички, които са свързани пряко с отбора, е пример за подражание за всички тимове в България. Ако искаме да се развиваме като състезатели и като цяло родният футбол да върви напред – това е начинът. В последно време нивото ни доста падна, но ако всички отбори са като Черно море и още няколко други клуба, футболът ни ще израства с всяка година. На „Тича” се работи професионално във всеки един аспект. Това са впечатленията, които натрупах за месец в клуба.

– Ти си от типа универсални футболисти. Имаш ли, обаче, любима позиция?
– Най-добре се чувствам там, където съм нужен на отбора. Където и да реши да ме ползва треньорът, давам най-доброто от себе си. Играл съм на всички позиции, без централен нападател и вратар. Иначе най-добре се чувствам като вътрешен халф. Дали опорен, дали малко по-изнесен напред…

– В кои футболисти в тима виждаш най-голяма конкуренция?
– Във всеки един. Отборът е селектиран добре. Всеки, който в момента е в тима, има сериозни футболни аргументи, за да играе. Всички ще се борят до последно за мястото си на терена. Това е плюс за Черно море. Затова сме отбор от 23-24 състезатели. На всеки ще му дойде времето да влезе и да помогне, затова трябва да сме готови на 100% във всеки един момент. Имаме силна вътрешна конкуренция на всяка позиция.

– Какви са твоите лични цели и докъде стигат амбициите ти с фланелката на Черно море?
– Нека да караме нещата поетапно. Пожелавам на всички мои колеги да са здрави, защото това е едно от най-важните неща за един отбор. Направихме една добра подготовка, което е предпоставка да се представим добре в първенството. Първата цел на всички в отбора е да влезем в Топ 6. След това ще гоним място, което дава право на участие в евротурнирите. Другата цел, която е абсолютно достижима, предвид качеството на футболистите и като цяло на тима, е Купата на България.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments