> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Озаптете бабето! Наша Дора вижте за какво се стяга


Озаптете бабето! Наша Дора вижте за какво се стяга

0
0
194

Публикувана на: юли 8, 2016

Човек, като скочи в третата възраст и става неконтролируем!

Ако не вярвате – вижте Дора Милева. Синдичката на ЦСКА съвсем лудна за футбол! Селектира отбор от палави юнаци, назначи за треньор вехт плейбой, направи им план за ОФП, подсигури им лагер в картофената долина и вече е готова за нови подвизи.

Някой трябва обаче да озапти баба Дора, защото ще ни напарави за смях във ФИФА. Както е известно умиращият ЦСКА нямаа право да картотекират нови играчи до януари 2017 година заради изгубено дело за 500 000 евро от Бернанрдо Тенгариня и Нилсон Антонио.

“Ще пратим писмо до ФИФА да отмени забраната. След ка­то можем да напра­вим подобно нещо по този въпрос, с удоволствие бих написа­ла писмо“, сподели Дора Милева.

Баба, ама това е нелепо! Първо, нямаш право на директна кореспонденция с ФИФА! Второ, и да пратиш писмо, досега няма случай световната централа да се е трогнала от хриповете на една баба.

И трето: внимавай какво пишеш. Ще е смешно ако обясниш както в оздравителния план, че като вземе Суперкупата, ЦСКА ще се класира за групите на ШЛ и затова му трябват играчи.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments