> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Огромен скандал в Първа лига! Разкриха треньор, който иска подкупи от футболистите, за да играят


Огромен скандал в Първа лига! Разкриха треньор, който иска подкупи от футболистите, за да играят

0
0
187

Публикувана на: септември 13, 2016

Футболистът Георги Каранейчев изригна във „Фейсбук“ със скандална публикация срещу треньора на Локомотив (Горна Оряховица) Ангел Червенков. Нападателят беше освободен от специалиста преди дни и реши да продължи кариерата си в молдовския Дачия (Кишинев). Каранейчев обяснява как Червенков лъжел футболната общественост в Горна Оряховица, а под публикацията му Виктор Шишков добавя, че треньорът взимал пари от футболисти, за да ги пуска в игра. Припомняме, че Шишков също си тръгна от Горна Оряховица преди дни.

Публикуваме написаното от Георги Каранейчев:

„За всички фенове и хора, които обичат Локомотив Горна Оряховица или са пряко свързани с отбора. Преди няколко дни си позволих да публикувам една снимка. Снимка, която някои фенове разбраха погрешно, но няма да забравя думите на един от тях: „За нас Локомотив е религия“.

Друг написа: „Ако не ви устройва Локомотив, тръгвайте си“. Това и направих. Тръгнах си, но не заради вас. За вас мога да говоря много и само хубаво, но днес ще говоря за друго. Тръгнах си, защото бях принуден да го сторя. Принуди ме човекът, който всеки ден в продължение на три месеца тъпче вашата РЕЛИГИЯ. Един човек, който от боеспособен отбор го превърна в безопасна игла. Една наглед високо клалифицирана личност в този бранш, а всъщност кръгла нула. Аз го приемам като измама. Успя да излъже ръководството, успя да заблуди нас футболистите, успя да се подиграе и с вас феновете. Накара ни да вярваме в нещо безумно.

Всеки ден говореше как ние не сме готови да играем атакуващ футбол, защото нямаме нужните качества да го сторим. Проми ни мозъците. Проми и вашите. Един безхарактерен и безидеен човек, чиято мъжка дума не струва и две стотинки. До кога ще търпите това недорозумение в българския професионален футбол да се подиграва с вашата РЕЛИГИЯ? Докато той ви лъже по медиите, че на отбора му трябва време, че няма достатъчно класни футболисти и че ръководството не му е доставило нужните въжета за тренировка, всъщност го унищожава, а след това си измива ръцете с футболистите и ръководството.

Ако ми следите мисълта ще стигнете до извода, че този безотговорен „специалист“ се опитва да прекъсне връзката между ръководството и футболистите, футболистите и феновете, ръководството и феновете. Чак започнах да се чудя как го постига, но той найстина го направи. Един затворник на собствената си амбиция съсипа и продължава да съсипва нещото , което чакахте толкова дълго време да се случи. Именно да видите любимия си отбор отново в „А“ група. През какво преминахте, за да стигнете до тук? Само вие си знаете. През какво преминаха някои от футболистите, за да стигнат до тук? Попитайте ги, попитайте семействата им. Загърбили всичко, за да се борят с всички сили да докажат, че имат нужните качества да играят на високо ниво и да радват вас. Но уви. Половината вече са освободени по средата на сезона и едва ли някой ще погледне сериозно на тях, защото все пак са освободени от един голям треньор с шампионска визитка, а останалите продължават да бъдат мачкани всеки ден.

И докато отбори като Верея и Дунав са фактори в българския футбол без да искам да ги засегна по никакъв начин, но кажете ми какво имат повече от Локомотив? Не мисля, че имат по-голям бюджет, не мисля, че имат по-верни фенове или по-качествени футболисти. Според мен и двата отбора имат начело по един ЛИДЕР, който знае как да ги сплоти, мотивира, който знае какво да им каже в съблекалнята, които може да извлече максимума от тях без те дори да се усетят. Това му липсва на Локомотив. И докато от отбора си тръгват грешните хора, един човек с купен лиценз продължава да вярва в глупавите си компютърни програми и статистики, продължава да налага безидейната си схема на игра с персонално покритие по целия терен. Извинявайте, но такъв футбол вече не се практикува и по селските терени. Цяла България ни се смееше след всеки мач и хората се чудиха как е възможно да играем по този начин, а той заставаше пред камерите и дрънкаше пълни глупости, но нито веднъж не каза, че поема отговорността за слабото представяне на отбора, ръководен от самия него. Мислих си, че след загубата от Берое ще застане и ще каже „АЗ СЪМ ВИНОВЕН“. Пак оправдания, пак глупости, пак заучени фрази. Сега нямал терен и ходил в Полски Тръмбеш. Допреди една седмица имаше терен, ама тогава бързаше да си търси квартира и тренирахме по 45 минути на ден. Мисля, че е крайно време да вземете нещата във вашите ръце и да наградите ЛИДЕРА на Локомотив с титла, а именно една голяма и хубава метла, за да се измита по-бързо.“

Виктор Шишков добавя: „Не бе, дръжте го сега, Курьор и Генков ще спасят отбора. И взима пари от футболистите, за да ги пуска да играят, някои подчертавам. И сега малко комисионни от тези двамата, а за Локото го боли х*я“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments