> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Огнянов продължава да побърква „сините“ – ето новата му причина да не подпише


Огнянов продължава да побърква „сините“ – ето новата му причина да не подпише

0
0
185

Публикувана на: януари 19, 2017

Сагата с трансфера на Антон Огнянов не намери разрешението си и вчера. Халфът проведе тренировка с Дунав, но въпреки това се доближава все повече до „Герена“. Сега последната дума държи треньорът на „сините“ Елин Топузаков.

Според информация на „Меридиан Мач“ в основата на забавянето на сделката са финансовите изисквания на Огнянов, който иска поне 1000 лв. повече от предложеното му от клуба.

Вчера халфът все пак се навил на възнаграждението, което му дават шефовете на Левски, но сега остава да се изясни срокът на договора.

Докато от „Герена“ искат контрактът да е за минимум 1,5 години, а дори и повече, то Огнянов е склонил да подпише само за един сезон. Така последната дума ще бъде на Елин Топузаков, който трябва да прецени дали иска да подпише с футболиста на Дунав. Както е известно, и първото преминаване на Антон Огнянов на „Герена“ не се мина без перипетии.

Тогава той бе между ЦСКА и Левски до последно, но в крайна сметка желанието му да играе при „сините“ надделя и избра да подпише с тях. Тежка контузия още на подготовката обаче така и не позволи на идващия тогава от Любимец играч да разкрие пълния си потенциал. Вероятно развръзка ще има днес, когато Дунав трябва да замине на лагер.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments