> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Обявиха рефери-подлоги на Домусчиев и уредени мачове


Обявиха рефери-подлоги на Домусчиев и уредени мачове

0
0
101

Дата: април 6, 2015

Отказалият се наскоро рефер Христо Ристосков нападна жестоко Съдийската комисия на БФС, Борислав Михайлов и Кирил Домусчиев след скандалното съдийство на мача Лудогорец – ЦСКА (4:0).

Реферът на двубоя Георги Йорданов и помощниците му не видяха жестокото нарушение на Козмин Моци срещу нападателя на „червените“ Стефан Николич, което бе за задължителен червен картон.

„За съжаление съдиите си имат за шеф така нареченият Марадончо от Самоков (Никола Джугански – б.а.), изригна пред „България Днес“ Ристосков. – Нарушението на Моци бе за задължителен червен картон. Този Джугански е слуга на Боби Михайлов и Кирил Домусчиев. Слаби мачове, слаби рефери. Джугански беше страничен съдия и не е свирил един фаул през живота си, на какво да научи останалите? Той е една мишка! Няма кой да направи реална оценка на този цирк, на тези уредени мачове и слаби съдии. Как може в това първенство да има шест съдии на мач, а в Англия да са четирима? Но във футболния съюз имат акъл колкото кокошка. Още малко им остава, съвсем малко…“

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

#1НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#2НАЧАЛЕН БОНУС ДО 150лв
#3НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#4НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
#5Виж Бонусa в Bet365
#6НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
#7НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
#8НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв

Comments

Абонирайте се за бюлетин


Loading

Трансферна линия