> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Няма да повярвате коя футболна щерка закова Ники Михайлов! Баща й ще побеснее


Няма да повярвате коя футболна щерка закова Ники Михайлов! Баща й ще побеснее

0
0
220

Публикувана на: август 1, 2016

Ники Михайлов най-накрая намери подходящо момиче, в което да се влюби, твърдят приятели на футболиста. Вратарят напоследък не може да се похвали с професионални успехи, затова пък се шушука, че имал нова дама на сърцето си, за която масово ще му завиждат. Това е Славея – дъщерята на Наско Сираков и Илиана Раева, научи HotArena.

Ники и Славея се познават още от деца и са израсли заедно, защото Наско и Боби Михайлов от години са приятели, жените им също са в много добри отношения. Доскоро обаче връзката между плейбоя и футболната щерка била само приятелска.

Това се променило преди около месец на сватба, на която Славея и Ники били поканени. Красавицата, която преди няколко години украси корицата на мъжката библия „Плейбой“, се бе постарала толкова много над визията си, че можеше да накара и най-суровите мъжки сърца да запрепускат в галоп. А Ники Михайлов, който от години е известен със слабостта си към хубавите женски очи, направо се влюбил в нея.

Говори се, че именно на тази сватба те се открили един за друг и сега били двойка. Все още не са го обявили публично, но приятелите им вече били наясно с новия им статут на гаджета.

Наскоро Славея дари се похвали, че са си направили първата обща фотосесия. За разлика обаче от повечето двойки, които си правят сладникави влюбени снимки, двамата с Ники са влезли в ролята на семейна двойка с дълъг стаж в брака, пише „Всеки ден“.

След дългата връзка с фолк певицата Алисия, която Боби Михайлов и Мария Петрова не одобряваха за снаха, Ники се зарече да си намери момиче за женене. Въпреки това обаче се появяваше само в компанията на плеймейтки и бръмчалки, които едва ли са подходящи за брак с него. Славея също не може да се похвали с кой знае колко успешни връзки. Сега обаче изглежда, че най-накрая и двамата са уцелили в десетката.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments