> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Няма да повярвате кои нападатели предложиха на Ботев! „Сини“ и „червени“ са в шок


Няма да повярвате кои нападатели предложиха на Ботев! „Сини“ и „червени“ са в шок

0
0
73

Публикувана на: юни 30, 2016

Невероятно е какви нападатели са били предложени на Ботев Пловдив в последните часове! Имената Гара Дембеле и Янис Зику са били споменати от различни мениджъри пред  спортният директор на пловдивчани Георги Марков. Бившите тарани на Левски и ЦСКА в момента са без отбори и може да излязат без пари на Канарчетата.

След Левски кариерата на Дембеле уж тръгна нагоре с трансфера във Фрайбург, но там той се провали грандиозно и последните информации за него бяха, че си търси отбор във втората дивизия на Швейцария.

Янис Зику вече е на 32 години и през миналия сезон игра в родната си Румъния с екипа на Поли Тимишоара, но контрактът му изтича с днешна дата.

Третото име, което е било предложено на Георги Марков е това на Жуниор Мапуку, но за него вече е ясно, че желанието му е да играе за Левски. Това обаче няма да стане, докато „сините“ не разкарат издънката Джъстин Менголо.

Феновете на Левски и ЦСКА пък вече са шокирани от новината и не вярват, че който и да е измежду Зику и Дембеле ще се съгласи да облече екипа на Ботев, след като е играл за някой от столичните грандове.

Споделете
0
0

Comments