> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Няма да повярвате какво се готви в Левски! Вижте защо не уволниха Люпко… и няма да го направят изобщо


Няма да повярвате какво се готви в Левски! Вижте защо не уволниха Люпко… и няма да го направят изобщо

0
0
300

Публикувана на: август 9, 2016

Вчера на „Герена“ се проведе 4-часово заседание на управителният съвет на Левски. Обсъжданите теми бяха няколко, сред които играта на отбора и съдийските решения в ущърб на „сините“. Сред тях обаче не беше евентуалната треньорска смяна, въпреки че стана ясно, че някои от шефовете сондират около един специалист.

КОЙ Е ТОЙ ВИЖТЕ ТУК 

Люпко Петрович е бетониран на треньорския пост и дори загуба от Лудогорец, а след това и неперфектни резултати срещу Славия и Верея (които са малко вероятни), няма да му костват работата в Левски. И Люпко го знае много добре. Защото зад гърба му е не кой да е, а Наско Сираков. Вълка изгледа на живо равенството 2:2 с Локо Пд и напусна бесен „Лаута“ малко преди края на мача, разбирайки колко много работа ще има при завръщането си. На 30 август Левски ще се сдобие с нов едноличен собственик, а Наско е неговият избор за силен човек в клуба, който да върти всичко на управленско ниво. А изборът на Наско за треньор е Люпко Петрович. Освен сърбинът, това го знаят и всички, които в момента са някакъв вид началници на „Герена“ – Николай Илиев, Станислав Ангелов, Андрей Желязков, дори и администраторът Райко.

ОБЕЩАНИЕТО, КОЕТО ЛЕВСКИ ТРЯБВА ДА СПАЗИ ДНЕС – ТУК

Завръщането на Сираков и предстоящата раздяла с настоящите шефове са причината последните да не смеят да пипнат Люпко. От една страна може да смятат, че треньорска смяна толкова рано през сезона е прибързана и Петрович може да развие отбора извънредно много, а от друга може да се надяват, че за тях ще остане място в клуба и след 30 август (което много малко вероятно).

Люпко Петрович ще продължи да води Левски поне до края на годината, а през зимата ще седне с Наско Сираков и на базата на постигнатото до тогава и необходимите играчи за селекция, ще стане ясно дали през 2017 г. сърбинът ще дочака 70-ият си рожден ден като треньор на „сините“.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments