> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Някой ще си вдигне ли гащите срещу Лудогорец!?


Някой ще си вдигне ли гащите срещу Лудогорец!?

0
0
157

Публикувана на: октомври 14, 2016

Лудогорец влезе в позната серия у нас. Бие лесно. Къде съперник свалил гащи, къде съдийска свирчица, къде нещо друго. В същото време съперниците му ЦСКА и Левски леят кръв срещу съперници, премирани с по 100-200 хиляди лева! Не е ясно кой ги дава, ама не е и трудно да се сетиш.

Някой спомня ли си как Лудогорец мина през Верея? На същия този стадион питомците на Томаш смъкнаха по метър кожа от съперниците от ЦСКА. Срещу делиорманци – друг отбор. Даже Лудогорец влезе в историята на футбола – за първи път в историята на този спорт един отбор вкара всичките си 5 гола от ситуации, в които двама негови играчи бяха сами срещу…вратаря! То бива класа, то може, ама това леко на тройките от XXL бие.

Хубаво, парите са много, ама само се наведи да ги вземеш. А не като онези от киселото мляко, те даже се и подмили, вазелин си сложили и чакат…

Тази вечер Лудогорец гостува на Пирин. „Орлетата“ винаги са се славели като отбор, който не цепи басма. Нито на Левски, нито на ЦСКА, нито преди на Литекс. Да видим как ще е сега с Лудогорец.

В Благоевград вече взеха 100 000 лева за ремито с „армейците“. Пробваха да заработят нещо, хвърляйки се здраво и на „Герена“, ама нямаха силици. Ако довечера е същото като със столичани – екстра! Ако играят като Верея, има ли смисъл да продължава тази Първа лига, щом в нея само ЦСКА и Левски са с вдигнати гащи срещу Лудогорец!?

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог при регистрация с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments