> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Някой ще си вдигне ли гащите срещу Лудогорец!?


Някой ще си вдигне ли гащите срещу Лудогорец!?

0
0
224

Публикувана на: октомври 14, 2016

Лудогорец влезе в позната серия у нас. Бие лесно. Къде съперник свалил гащи, къде съдийска свирчица, къде нещо друго. В същото време съперниците му ЦСКА и Левски леят кръв срещу съперници, премирани с по 100-200 хиляди лева! Не е ясно кой ги дава, ама не е и трудно да се сетиш.

Някой спомня ли си как Лудогорец мина през Верея? На същия този стадион питомците на Томаш смъкнаха по метър кожа от съперниците от ЦСКА. Срещу делиорманци – друг отбор. Даже Лудогорец влезе в историята на футбола – за първи път в историята на този спорт един отбор вкара всичките си 5 гола от ситуации, в които двама негови играчи бяха сами срещу…вратаря! То бива класа, то може, ама това леко на тройките от XXL бие.

Хубаво, парите са много, ама само се наведи да ги вземеш. А не като онези от киселото мляко, те даже се и подмили, вазелин си сложили и чакат…

Тази вечер Лудогорец гостува на Пирин. „Орлетата“ винаги са се славели като отбор, който не цепи басма. Нито на Левски, нито на ЦСКА, нито преди на Литекс. Да видим как ще е сега с Лудогорец.

В Благоевград вече взеха 100 000 лева за ремито с „армейците“. Пробваха да заработят нещо, хвърляйки се здраво и на „Герена“, ама нямаха силици. Ако довечера е същото като със столичани – екстра! Ако играят като Верея, има ли смисъл да продължава тази Първа лига, щом в нея само ЦСКА и Левски са с вдигнати гащи срещу Лудогорец!?

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments