> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Нов чужденец на „Герена“: Много исках да играя за Левски, целта ми са групите на Лига Европа


Нов чужденец на „Герена“: Много исках да играя за Левски, целта ми са групите на Лига Европа

0
0
132

Румънският полузащитник Нелуц Рошу продължава да е пълна загадка за феновете на Левски, които ще го видят за първи път със синята фланелка в мачовете с Хайдук. 24-годишният халф изненада всички в родината си с решението да напусне шампиона Виторул и да се откаже от битките в Шампионска лига, за да играе в Лига Европа със „сините“. Рошу обаче е категоричен в решението си и обяснява, че трансферът е станал, защото лично той много го е искал.

„Oфертата дойде, докато бях на лагер. Агентът ми Богдан Апосту запозна клуба с нея, те я приеха и след това и аз се съгласих. Първото, което си помислих е, че отивам в голям клуб в България и се надявам да съм направил добър избор. Съжалявам, че напуснах Виторул, с който станах шампион и имахме много силен отбор, но сега съм в Левски и се надявам да стигнем до групите на Лига Европа. За мен този трансфер е стъпка напред в кариерата ми, най-вече защото много исках да заиграя в Левски“, споделя новото попълнение на Левски пред digi-sport.ro.

Нелуц Рошу ще бъде картотекиран за първата среща с Хайдук в предградието на Сплит Дугополие, като почти сигурно ще е титуляр в халфовата линия с Васил Панайотов и най-сериозното име в селекцията Жорди Гомез. Много е вероятно Роман Прохазка да бъде върнат на десния бек след неубедителните изяви на Милош Цветкович.

Споделете
0
0

Comments