> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Нов ред в националния – Хубчев сплотява колектива на маса


Нов ред в националния – Хубчев сплотява колектива на маса

0
0
158

Публикувана на: октомври 5, 2016

Два дни след като пое националния отбор, Петър Хубчев вече започва да спазва едно по едно обещанията си. На официалното си представяне селекционерът се закани да направи от футболистите приятели, които да бъдат един колектив, и вече се зае с това.

Треньорът държи много на разговори и за първите два дни се е опитал да поприказва с всеки един, за да разбере какво мъчи отделните играчи и какво може да се подобри в атмосферата. Сред едно от първите решения на Хубчев е било играчите задължително да се хранят на една маса и да няма никакво деление.

„Тук никой не е от Лудогорец, Левски или някой друг, тук сме от националния, ние сме едно цяло. Всички се храним на една маса, като колектив“, е казал треньорът на футболистите си в понеделник. Досега за храненето се ходеше свободно в интервал от 30 минути, но Хубчев държи всички да ходят заедно и да спазват немска дисциплина.

Иначе до този момент опитният специалист не е разговарял с отбора за чисто футболни неща извън тренировките. Хубчев държи играчите да мислят и за странични неща, а не да се обременяват 24 часа на ден с предстоящите мачове с Франция и Швеция.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments