> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Нов на Лаута: Мама ми каза „Никакъв ЦСКА, отиваш в Локо Пд“


Нов на Лаута: Мама ми каза „Никакъв ЦСКА, отиваш в Локо Пд“

0
0
350

Публикувана на: февруари 20, 2016

23-годишният халф Мартин Райнов напусна Локо (ГО) след края на есенния дял, за да пре­мине в друг Локомотив – този от Пловдив. Дни преди дерби­то с Ботев той се съгласи да отговори на въпросите на „Тема Спорт“. Ето какво каза бившият футболист на Бе­рое, Хасково, Банско и Сливен.

– Мартине, дербито Ботев -Локо ще е първото ти голямо в кариерата, готов ли си за това предизвикателство?
– Да. Направихме добра подго­товка, така че се чувствам го­тов. Треньорът ще реши дали ще играя и колко. Надявам се да ми гласуват доверие. Ще дам всичко от себе си да го оправдая.

– Почетният президент Хри­сто Бонев и Мартин Камбуров се изказаха доста ласкаво за теб в последните дни…
– Благодаря им. Това може са­мо да ме радва и да ме кара още повече да се раздавам за отбора.

– Как се стигна до преминава­нето ти на „Лаута“? Бе смятан за сигурно попълнение на Пирин Благоевград.
-Да, трябваше да отида в Пи­рин и да подпиша с тях, след ка­то напуснах Локомотив Горна Оряховица. Но в последния мо­мент и Локомотив Пловдив ста­наха вариант пред мен. ЦСКА също ме потърсиха. Така че ми бе­ше много трудно да реша, а имах само един ден да помисля. Все пак Локомотив Пловдив е го­лям отбор и е в А група. ЦСКА си е ЦСКА, нищо че сега е във В гру­па. Много се колебаех, но майка ми ми вика: Отиваш в Локо Пловдив, и аз казах – добре. Така дойдох на „Лаута“. Да, ЦСКА ме блазнеше като голямо име и не всеки ден те искат, но там има доста въпросителни. Те ми каза­ха – другата година сме в елита, но… дали ще стане или не, не знам. Вярвам, че съм взел правил­ното решение.

– С Локо ГО направихте силна есен, елиминирахте Лудогорец за купата, гоните промоция в елита, защо не остана?
– За Горна Оряховица и Локо­мотив мога да кажа само хубави думи. Пожелавам им успех, да изпълнят целта си да влязат в А група. Дай Боже да се срещнем в елита другия сезон. Хората в града са много позитивни. Нито един път не съм чул някой да плюе по отбора, дори и когато сме губили. Просто беше дошъл момент за следващото стъпало в кариерата ми.

– Какви са впечатленията ти от новите съотборници и старши треньора Христо Ко­лев?
– Разполагаме с много класни и опитни футболисти като Кам­буров, Гъргоров, Тунчев, Котев, Ванчо Траянов… от тях може са­мо да се учиш. Всички се държат много добре с мен, помагат ми и нямам никакви проблеми. Със Стефан Велев и Пламен Крумов се познавам от престоя в Берое.

– Защо не успя да се наложиш там?
– Не желая да говоря много за това. Истината е, че исках да играя, имах моменти, в които заслужавах, но не ми се гласуваше доверие. Виждах, че това ще продължава и затова реших да отида някъде, където ще играя по-редовно, дори и в Б група, ни­що, че слизаш по-надолу. Защото на тренировки няма кой да те види. Израства се с мачове, а не на пейката.

– През миналата година Берое остана на второ място, смя­таш ли, че сега тимът може да се пребори с Лудогорец за тит­лата?
– Не. Мисля, че битката за първото място ще е между Лу­догорец и Левски. Жалко за Литекс, защото в отбора има мно­го национали – юношески, мла­дежки, мъжки. Отборът трябва да е в А група, както и ЦСКА и Локо София. Българският футбол губи от това.

– На коя позиция се чувстваш най-добре?
– Като вътрешен халф, макар че са ме пускали и зад нападате­ля. Важното е да играя и да помагам на Локомотив Пловдив.

– Собственикът Христо Крушарски обяви, че през пролет­та целта ще е средата на кла­сирането. Вярваш ли обаче, че имате сили за нещо повече?
– Идеята е да завършим кол­кото се може по-напред в класи­рането. Дано да започнем про­летта с победа над Ботев. Моя­та лична амбиция е да се разви­вам и да се наложа първо в Локо­мотив. Дай Боже някой ден, ако заслужавам, да получа и повиква­телна за националния отбор.

– Имаш ли любим отбор и футболист в чужбина?
– Фен съм на Байерн. Бербатов ми е любим футболист. Харе­свам и Роналдо, Тоти и Скоулс.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments