> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Новото чудо на футбола ни със свой стадион до 2 години, ето къде ще домакинства в Първа лига


Новото чудо на футбола ни със свой стадион до 2 години, ето къде ще домакинства в Първа лига

69 0

Публикувана на: януари 14, 2017

Стадион в София ще вдигне Румен Чандъров на мястото на „Септември“, който сега на практика е бунище.Хотелиерският бос има готовност да започне в секундата, в която му бъде дадена зелена светлина от Областна управа и Софийска община, информира Offnews.

За целта босът на втородивизионния Септември ще се срещне с властите веднага след завръщането от Барселона. Чандъров има къща в каталунската столица, където пребивава редовно.

Бизнесменът няма да се хвърля в грандиозни проекти, като е харесал стадиона на Верея. По изчисления строежът в квартал „Красна Поляна“ няма да надхвърли 3 милиона лева. С тези пари се прави абсолютно функционално и кокетно стадионче за 3-4 хиляди зрители.

Целта на Румен Чандъров е да види Септември в „А“ група, но търси публика, като ще разчита на футболна махала като тази около стадиона. Софиянци ще атакуват елита още тази пролет и вече осигуриха два солидни попълнения. „Да“ на Чандъров казаха Борис Галчев и Николай Цветков – Демона, носителите на купата с ЦСКА.

Чандъров се очертава като най-големият частен инвеститор в спорни бази у нас. Той вдигна уникален комплекс с няколко терена и балон в Драгалевци. Игрищата в село Герман и този на 57-о училище са категорично по-добри от тези на софийските елитни клубове.

Засега Септември ще домакинства в Драгалевци, а при влизане в елита ще се премести на „Локомотив“. Стадионът в Красна поляна може да е готов мак за сезон 2018-2019.

Коментари във Facebook

Абонирайте се за бюлетин


Loading