> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Новият стълб в отбраната на Левски каза какво трябва да стане, за да стъпят „сините“ на върха


Новият стълб в отбраната на Левски каза какво трябва да стане, за да стъпят „сините“ на върха

0
0
196

Публикувана на: август 19, 2016

Защитникът на Левски Димитър Пиргов заяви, че начинът „сините“ да се върнат на върха в България е само един – фенове, шефове и футболисти да се обединят и заедно да работят за успеха на клуба.

„Приемам го като нормален мач от първенството. Няма нищо по-специално. Гледам да съм максимално мотивиран преди мача и да се представя добре. Гледах им последния мач с Ботев и отборът ми хареса като цяло, но се надявам да ги победим и ще продължим възхода“, коментира Пиргов пред Левски ТВ.

„Със сигурност ще е по-добре, че мачът ще е на неутрален терен. Но ние сме Левски и не трябва да се съобразяваме дали играем вкъщи или навън. Във всеки мач трябва да излизаме и да бием. Може би тази победа над Лудогорец ще ни вдъхне допълнително самочувствие и спокойствие. Мисля, че на този етап сме по-добрият отбор и трябва да го покажем на терена. Надявам се тази победа да ни помогне доста. Да ни покаже, че не слаб отбор, а имаме качества. Мисля, че с още една победа нещата ще се нормализират и ще тръгнат напред“, заяви Димитър Пиргов, а за обстановката в Левски сподели:

„Атмосферата е страхотна. Колективът е на много добро ниво. Всички ди помагаме и така трябва да бъде занапред. Максимално бързо се адаптирах. Момчетата ме приеха много добре и им благодаря. Старая се да се раздавам на всяка тренировка и мач, и се надявам да продължаваме с победите.“

„Искам да стана шампион с Левски, още тази година, ако е възможно и да вземем Купата на България. Надявам се да дойдат повече привърженици, отколкото на мача с Лудогорец и да ни подкрепят, защото имаме нужда от тяхната подкрепа. Вярвам, че ако сме заедно – отбор, ръководство и фенове нещата ще се случат“, добави още Димитър Пиргов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments