> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Новият сезон идва с FlashScore.bg!


Новият сезон идва с FlashScore.bg!

0
0
238

Публикувана на: август 13, 2016

В разгара на летните жеги и след Евро 2016 идва ред на прясна порция футболни емоции с началото на новия сезон в редица клубни първенства, включително и българското. Не е лесно обаче да си едновременно на плажа, да се наслаждаваш на почивката си и да не изпускаш резултатите на любимите си отбори. Освен ако не си свалил безплатното приложение на FlashScore, променящо изцяло шансовете в полза на феновете! С него си винаги на докосване разстояние от възможно най-бързите резултати НА ЖИВО, статистика и класирания от 31 спорта и 5000+ първенства по целия свят.

И тъй като стана дума за феновете, тяхната оценка значи повече от всичко друго – наскоро отброихме 18-милионното сваляне на приложенията ни в световен мащаб (безплатната българска версия е достъпна на https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.livesport.FlashScore_bg&hl=bg – за Андроид и https://itunes.apple.com/bg/app/flashscore-bg/id936930270 – за iOS). И продължаваме да броим, с хиляди на ден!

Защо приложението ни е толкова предпочитано?
Преди всичко FlashScore е познато и утвърдено име за футболните и спортни фенове от години! Това е информационна услуга без компромиси в своята всеобхватност и бързина.

Обхват на покритието
Покриваме събития от почти всякакви видове спортове, дори първенства и лиги, за които малко хора въобще са чували. Както обичаме да се шегуваме: „Ако дете хвърли камък по дърво в Мадагаскар, вероятно ще отразим и това и ще ви осигурим резултата.“

http://www.flashscore.bg предлага безспорно най-пълната и комплексна услуга за резултати на живо на пазара.

Бързина на обновяване
Сравнихме приложението ни с конкурентите, за да се уверим, че наистина предлагаме това, за което претендираме в описанието (бързи спортни резултати). За целта тествахме паралелно FlashScore с тях (Livescore, SofaScore and The Football App / All Goals и други), избирайки произволно мачове от водещите европейски футболни първенства (Висшата лига, Примера дивисион, Бундеслигата и т.н.). Резултатите надминаха очаквания ни. В почти всички двубои приложението на FlashScore беше по-бързо с обновяването в сравнение с другите. Можете да се уверите в това и сами, но ако се питате за причина защо да свалите точно това приложение – ето една добра такава.

Персонализация
Големият обем информация крие своите рискове. Няма потребител, който би искал да следи цялото това огромно количество данни, а по-скоро само своите ЛЮБИМИ ОТБОРИ, МАЧОВЕ И ПЪРВЕНСТВА. Нищо по-лесно от това – просто ги изберете и ще можете да получавате ИЗВЕСТИЯ И СИГНАЛИЗАЦИЯ само за тях, при това за конкретно интересуващите ви инциденти: промяна в резултата, начало, състави, краен резултат, картони…

 
Качествена поддръжка и чести обновления
На базата на потребителските ни отзиви почти всеки месец стартираме нова версия на приложението с важни обновления. Едно от последните например е синхронизацията на настройките между сайта и него. Ако например сте задали любима лига, отбори, мачове, които искате да следите през сайта и след това се окажете в движение по време на самите двубои, това няма да доведе до никакви затруднения. Просто ще се логнете в акаунта си, но през мобилното приложение, и цялата избрана от вас персонализация ще бъде налична без да има нужда да нагласяте всичко отново!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments