> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Нова катастрофа в националния! Четирима, начело с Марселиньо, не искат да играят за България


Нова катастрофа в националния! Четирима, начело с Марселиньо, не искат да играят за България

0
0
198

Публикувана на: октомври 15, 2016

Скандал с катастрофални размери се заформя в националния отбор. След загубата от Швеция с 0:3 недоволството си изразиха нападателите Андрей Гълъбинов и Димитър Рангелов. Първият влезе само като резерва в Париж, докато вторият не помириса терен. Оказа се, че бесни от решенията в националния отбор са и други двама играчи. Става въпрос за Марселиньо и Живко Миланов. Натурализираният бразилец и зетят на Боби Михайлов бяха разжалвани след крушението 1:4 срещу Франция. Специално Миланов игра в този мач като ляв бек, което не е силната му позиция, и логично беше развинтен от Сисоко и компания.

Карето недоволни са заявили пред съотборници, че не виждат смисъл да продължават в националния отбор. Марселиньо дори поискал да се види с клубното ръководство, преди да вземе решение. На връщане от Швеция той не се прибрал с останалите национали на Лудогорец в Разград. Халфът останал в София за среща с Кирил Домусчиев. Според запознати Марселиньо ходел като буреносен облак. Какво обаче е говорено на срещата, засега не е ясно.

Скандалите в националния тим не са тайна за ръководството на БФС и лично за Боби Михайлов. Най-малкото защото разцеплението тръгна отдавна, като се очертаха ясно два лагера с участието на сина му Николай. Единият е на Ивелин Попов, който си извоюва ролята на тартор в съблекалнята. Асът на Спартак Москва е единственият ни по-конвертируем футболист за момента и „смачка опозицията“ не и без помощта на бившия селекционер Ивайло Петев. Двамата са в отлични отношения. Попето успя да привлече на своя страна друг ас – Георги Миланов, плюс още няколко момчета.

Лагерът на губещите засега беше очертан ясно – участниците в него отпаднаха един по един от сметките на селекционерите. Първи изгоря Валери Божинов, после Николай Михайлов, Манолев, Занев, Бодуров. Разбира се, на вратаря никой не му е виновен, че не играеше месеци наред организиран футбол. Но Ники е толкова набрал на Попето и компания, че си е подал ръка с Валери Божинов. Знаем за отношенията на двамата покрай „тънката част“. Самият Валери открито нападна Петев, но не пожела да коментира съотборници.

После Манолев оплю вече бившия селекционер и вицето Йордан Лечков. „Да свикваме? Да ставаме някакъв посредствен отбор като Малта ли? На мен ако ми го кажат, повече няма да отида да играя за националния отбор“, изригна Манолев след мъката 4:3 с Лихтенщайн. „Всеки казва, че няма футболисти. Има футболисти. Просто трябва да се изберат правилният треньор и правилните футболисти. Не знам какво е това подмладяване. Вкарват един-двама души, които са от „А“ група. Какво е това подмладяване? Това са същите футболисти“. Моментално към атаката се присъедини и Петър Занев, за когото се чу, че май Хубчев обмисля да го върне.

Любопитното е, че във войната бяха въвлечени и момчета, непринадлежащи към един от двата лагера. И четиримата, които искат да напуснат, никога не са били съюзници с този или онзи лагер. Но явно напрежението взима връх след трагичния старт. Петър Хубчев и Борислав Михайлов ще имат доста проблеми за решаване и извън терена. Нещата са изпуснати на всички фронтове.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments