> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Новата власт на „Герена“ засилва две легенди към трудовата борса


Новата власт на „Герена“ засилва две легенди към трудовата борса

0
0
124

Публикувана на: август 29, 2016

Председателят на Управителния съвет на Левски Николай Илиев и генералният мениджър Андрей Желязков няма да бъдат част от клуба при смяна на собствеността. Такава се очаква да се осъществи утре – от 11:00 часа в НДК ще се проведе Общо събрание на акционерите на сините. На него трябва голям пакет от дялове на клуба да смени притежателя си – твърди се, че акциите на Иво Тонев и Александър Ангелов ще преминат в ръцете на Спас Русев или близкия до него бизнесмен Любомир Минчев.

Бъдещата власт на сините не смята да разчита на Ники Илиев и Андрей Желязков. Още повече че двамата минават за едни от най-приближените на единия от настоящите собственици на Левски Иво Тонев. Илиев се възкачи временно на поста предсдедател на УС след оставката на Тонев. Една от първите задачи на бившия защитник на сините бе да назначи Жужо за генерален мениджър на отбора. Двамата обаче ще трябва да си търсят нова работа.
Сегашният спортен директор Станислав Ангелов ще получи предложение да остане на работа в клуба. Той обаче със сигурност няма да остане на сегашната си позиция. Най-вероятно работата му ще бъде свързана с детско-юношеските школи на сините – преди да стане спортен директор, той оглавяваше тази на стадион „Раковски“.

„Тема спорт“

АКО ИСКАТЕ ДА СТЕ ВИНАГИ С ПУЛСА НА ЕКСКЛУЗИВНИТЕ НОВИНИ И КОМЕНТАРИ, ХАРЕСАЙТЕ СТРАНИЦАТА НИ ВЪВ ФЕЙСБУК agrupaАндрей ЖелязковЛевскиНиколай Илиев

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments