> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

НКП скочи на вандалите в сектор „А“ и полицията – призова само за едно


НКП скочи на вандалите в сектор „А“ и полицията – призова само за едно

0
0
163

Публикувана на: април 30, 2017

Националният клуб на привържениците на Левски излезе с позиция след инцидентите по време на вчерашният двубой с ЦСКА. От сектор „Б“ скочиха да озаптяват разбеснели се привърженици в централната трибуна, а декларацията им е насочена точно срещу тях и според организацията неадекватните действия на полицията/

Ето какво написаха от НКП:

Всеки, който претендира да обича Левски, не може да има поведение, насочено във финансова и морална вреда на клуба, и в ущърб на останалите привърженици, които най-вероятно ще бъдат лишени от възможността да покрепят отбора си на стадиона в следващите мачове.

НКП работи от дълги години за предотвратяването на инциденти като вчерашния. Поради тази причина е създадена сериозна организация в Сектор Б, който е ултрас трибуната на левскарите, за разлика от Сектор А. Сектор Б е мястото за хореография и пиротехника, скачане и пеене. Сектор А е мястото на левскарите с умерен профил.

Зверските глупости на „сините“ им докарват ужасяващо наказание – 90 000 лв. глоба и затваряне на „Герена“ до другия сезон? (Фотофакти)

По време на хореографията в Сектор А бе вдигнат забранен символ. Бяха хвърлени предмети към пистата и скамейката на гостуващия отбор, заради които пострадаха служебни лица.

Това се случва във втори пореден мач срещу същия отбор, от същото място. Намесата на стюардите, които са отговорни за реда по трибуните, бе абсолютно наложителна и задължителна.

Трябва да се зададе и въпросът: защо полицията допуска хореография в Сектор А и проверена ли е тя при положение, че хореографиите в ултрас трибната се уточняват седмица преди мачовете и подлежат на строга и сериозна проверка.

И още веднъж – НКП призовава всеки един левскар добре да помисли как помага или вреди на Левски с евентуални свои действия на стадиона! Подкрепете, а не пречете на Левски!

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments