> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

НКП се произнесе за акциите: Тръста има капацитета да управлява и развива Левски


НКП се произнесе за акциите: Тръста има капацитета да управлява и развива Левски

0
0
423

Публикувана на: февруари 24, 2017

Националният клуб на привържениците на Левски няма да придобива акции на „сините“ и оставя това право изцяло на Тръст „Синя България“. Това става ясно от изявление на НКП, в което от организацията уточняват, че Тръста е създаден точно с тази цел.

Ето какво написаха организираните „сини“ фенове:

„НКП е организация с нестопанска и идеална цел, създадена единствено да подкрепя безрезервно футболен клуб Левски. Ние сме на всеки мач и всеки стадион, когато Левски играе. Основната ни мисия е насочена към просперитета както на отбора, така и на привържениците му.

За изпълнението на тази цел ние работим като създаваме мрежа от фен-клубове в цялата страна и реализираме събития, които популяризират Левскарската идея.

НКП върви по този път от създаването си през 2009г. и няма да са отклони от него.

От тази гледна точка нашата организация не може да остана безмълвна, когато е свидетел на неясно управление без установени правила.

В същото време НКП ще подкрепи всяка дългосрочна и достатъчно добре аргументирана стратегия за управление на клуба с ясни правила, срокове и отговорности.

Притежаването на финансова активи каквито са акциите на Левски е дейност, която не попада във функциите на НКП.

Привържениците на Левски имат организация, която е създадена именно с цел да придобива акции от ПФК Левски. Тя разполага с необходимия, кадрови, управленски и организационен потенциал, за да поеме управлението на клуба и да го поведе към устойчиво развитие. Това е Тръст „Синя България“.

Вярваме, че всеки човек, които носи Левски в сърцето си, си дава сметка, че от днес, присъствието ни стадиона е решаващо за бъдещето“, се казва в изявлението.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments