> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Нищо не може да накара Янев да остане в Бургас, треньорът спасява Шейховете и си тръгва


Нищо не може да накара Янев да остане в Бургас, треньорът спасява Шейховете и си тръгва

0
0
187

Публикувана на: май 18, 2017

Христо Янев бе доволен от победата над Монтана и заяви, че неговият Нефтохимик вече е фаворит в сблъсъка за оцеляване в Първа лига.

„Абсолютно сме фаворити, създадохме много положения и вкарахме три гола. Подходихме сериозно и играхме добър футбол. Ако нямаме желание да оцелеем е безсмислено да играем. Отборът иска, правим всичко възможно с ресурсите и средствата си да се задържим в Първа лига. Видях и научих много, взех си много поуки, грешките дават основание за по-добра нататъшна работа“, каза Янев и категорично за пореден път заяви, че няма да продължи да води отбора след края на сезона.

„Темата е преекспонирана, оставам до края на баражите и от там нататък шефовете имат право да търсят треньор, който да отговаря на техните критерии. Искам да бъда коректен и клуба да има време да реагира.

През годинта играем добър футбол, срещу класни противници показахме добра игра и стадионът почна да се пълни. Всеи трябва да разгледа плановете и визията за бъдещето на Нефтохимик. Нещата, които си говороим, остават вътре в клуба“, завърши тренорът.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1008
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments