> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Николета Лозанова залюби най-желания футболист в света


Николета Лозанова залюби най-желания футболист в света

0
0
305

Публикувана на: февруари 22, 2016

Николета Лозанова е на любовно рандеву в Мадрид с любимия си футболист Кристиано Роналдо. Този слух плъзна, след като тв водещата се похвали, че е в испанската столица, а едва преди няколко дни се препичаше в Дубай. Нещо повече – според в. „Всеки ден“ НиЛо всеки уикенд лети до Мадрид, за да се вижда с Роналдо.

Още миналия март Николета се похвали в социалната мрежа, че се е запознала с Кристиано повече от лично. Не минало дълго време и те започнали да си контактуват, поддържайки тайни отношения. Изведнъж обаче Лозанова се превърна в специален гост на трибуните, когато Роналдо тича подир топката на терена и след всеки мач изненадващо двамата отсядаха в един и същи хотел.

Че Николета е успяла да вкара в леглото си Кристиано стана ясно преди 2 месеца, след като бившата на Божинов се похвалила в тесен кръг, че е в афера с един от най-желаните мъже на планетата.

Очевидно ритнитопковецът си е паднал по нашенката и дава мило и драго, за да я вижда все по-често. Кристиано лично изпращал самолетни билети на Николета по линията София – Мадрид, като местата винаги били в бизнескласа. На летището в испанската столица Лозанова била посрещана от очакваща я лимузина, която директно я водела към футболната й тръпка.

Тя е настанявана в най-луксозния 5-звезден хотел на града. Миналия петък Лозанова отново литна за Мадрид, не пропускайки да се похвали в социалната мрежа, че е щастлива от мъжа до нея, който й изпраща самолетен билет с покана за вечеря. В събота сутринта пък, очевидно задоволена от изминалата нощ, Ни Ло написа романтичен статус, че е влюбена, но не уточнявайки в кого. Според запознати тя визира именно Роналдо.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments