> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Никола Спасов отсече: Гриша Ганчев знае как да събира шампионски отбори


Никола Спасов отсече: Гриша Ганчев знае как да събира шампионски отбори

0
0
217

Публикувана на: юни 12, 2016

Доскорошният треньор на Черно море Никола Спасов коментира преминаването на вратаря Георги Китанов в ЦСКА. Наставникът работи с него през последните близо две години и е отлично запознат с качествата му.

„Китанов е възможно най-добрият вариант за ЦСКА сред българските вратари. Той е най-перспективният сред младите, а безспорното му предимство е солидният опит, който натрупа през последните няколко години.“

„Бъдещето на Китанов е много обещаващо и съм убеден, че той ще се наложи на „Армията“. А и ЦСКА ще е доста добър трамплин за кариерата му. Като индивидуални качества не бих искал да го коментирам, защото не е редно.“

„Но поздравявам ЦСКА за посоката, която са избрали при селекцията. Разбрах, че са близо и до договорка с Манолев, което също ще е силен трансфер за родните стандарти“, каза Спасов пред „Тема Спорт“.

„Конкретни наблюдения около процесите в ЦСКА нямам. Ясно е обаче, че Гриша Ганчев е доказана фигура в българския футбол. Той знае как да събира шампионски отбори, а ЦСКА е свикнал да бъде на върха“, добави още Никола Спасов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

100лв БЕЗ ДЕПОЗИТ с промокод PB-0039
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200 евро
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
ДЖАКПОТ ОТ 25000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments