> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Никола Спасов: Взех максимума от този отбор, можеше да сме 4-ти


Никола Спасов: Взех максимума от този отбор, можеше да сме 4-ти

0
0
241

Публикувана на: юни 11, 2016

Никола Спасов си тръгна от Черно море само две седмици след като подписа нов договор.

„Аз не мога да ви кажа точно какво се е променило през тези две седмици. Това не е въпрос към мен. Предложиха ми разтрогване на договора и го приех. Аз уважих решението на шефовете, че ще има друг треньор. Пожелавам му успех. Само мога да благодаря за всичко, което се направи за мен до този момент. Тръгвам си с вдигната глава, свършихме не лоша работа за два сезона. Животът продължава, такава ни е работата“, заяви Спасов пред вестник „Тема Спорт“.

„Разделям се с най-добри чувства. Имам само страхотни спомени, постигнахме много. Почти за нищо не съжалявам през тези две години. Имаше и лоши моменти, по-скоро тези недобри резултати през пролетта, но това са нормални спадове в спорта. Като постижения това, което можеше да се направи с отбора, взех максимума. Е, сигурно можеше да сме малко по-високо в класирането през последното първенство, да сме на 4-о/5-о място, но в крайна сметка това е спорт. Като цяло през по-голямата част взех максимума от футболистите, с които работех. Не можеше да се направи много повече от това. Бях сигурен, че следващото първенство ще бъде много по-добро от последното заради селекцията, която правехме, но това е вече история“, каза още специалистът.

Той не смята да си дава почивка и вече очаква оферти. „На мен ми се работи. Би ми било трудно да играя срещу Черно море заради всичко това, което се случи през тези две години, беше забележително, но съм отворен към всякакви оферти. Не смятам да почивам. Работи ми се. В никакъв случай не съм се изморил“, допълни Спасов.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
10лв без дезпозит с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв + 50лв безплатен залог
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments