> > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > >

Никой не е поискал Левски от Русев! Ето какво каза босът за бъдещето с Митов и Наско


Никой не е поискал Левски от Русев! Ето какво каза босът за бъдещето с Митов и Наско

0
0
172

Босът на Левски Спас Русев даде интервю пред Блиц, в което засегна всички важни теми около „сините“. Бизнесменът разкри подробности и за срещата с ветераните, която се състоя снощи.

– Г-н Русев, каква е истината за вчерашната ви среща с ветераните на клуба?
– Планирах тази среща още през август м.г., непосредствено след като приключи Общото събрание на Левски. Още тогава отправих покана за вечеря към легендите на клуба. За съжаления срещата на няколко пъти се отлагаше заради моите ангажименти. В понеделник се върнах от чужбина и във вторник вечерята се състоя.

– Вярно ли е, че по време на вечерята сте обсъждали бъдещето на Левски? – Не. Идеята на срещата бе да изкажа моето уважение и респект към легендите на клуба, които години наред са радвали поколения фенове.

Вечерята премина отлично.

– След вечерята Наско Сираков заяви, че е очарован от срещата си с Вас. Означава ли това, че помежду Ви е имало различия?
– Ние различия с Наско Сираков не сме имали.

– Ще поканите ли Наско Сираков в ръководството на клуба?
– Не. Такива разговори с Наско не сме водили. Със своите познания и опит, Наско винаги е добре дошъл да подпомогне съществуваващия управленски екип. „Герена“ е неговият втори дом!

– Къде гледахте дербито Левски – ЦСКА?
– Гледах го на Френските алпи, където бях на ски. Имах голямо желание да гледам тази футболна среща. Домакините ми инсталираха специален сателит, на който успях да проследя двубоя.

– Какви са впечатленията Ви от мача?
– В такива мачове изключително важна е победата! Тя е важна за всички, които обичат Левски.Победата е важна и за бъдещето на клуба. В тази връзка мога да Ви кажа, че споделям мнението на Наско Сираков, който казва, че във футбола няма вчера, а само утре!

– Как се отрази треньорската рокада на Топузаков с Митов?
– Положително. Убеден съм, че Левски ще побеждава с новия треньор.

– Оставате ли собственик на Левски?
– Акциите на клуба продължават да са в касата на Левски. Поне до този момент не съм чул да се е появил сериозен инвеститор, който да пожелае да придобие акциите.

– При какви условия ще предостъпите акциите си?
– Само при условие, че се появи солиден инвеститор, който има подкрепата на всички фенски организации. Всичко останало са спекулации.

0
0

Лицензирани букмейкъри и казина в България

20лв безплатен залог с промокод 1701
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 1200лв + 120 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 300лв + 300 FS
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 500лв
Безплатно участие в игра за 50000лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв БЕЗПЛАТЕН ЗАЛОГ
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв
Виж Бонусa в Bet365
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 222лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 250лв
НАЧАЛЕН БОНУС ДО 200лв

Comments